※ vores fabrik

Hangzhou DC Home Textile co., Ltd er en specialiseret fremstiller af forskellige dekorative stoffer og færdige hjem tekstilvarer. Derudover har den integrerede design, udvikling fremstilling og distribution, den årlige eksport værdi nået usd 1000000. Vi har mange dygtige medarbejdere til at levere kvalitetsprodukter og fremragende service, som yderligere hjælper med at maksimere kundernes værdier og opfylde deres skiftende behov effektivt.

Desuden er den årlige produktionskapacitet på 400000-500000 meter med 50 sæt jacquardmaskiner og multiarmmaskiner. Specielt omfatter vores hovedprodukter sofa-stoffer, gardinstoffer og polstringstoffer. Med bredder fra 140 til 300 centimeter. Desuden kan The 100 sartorii også tilbyde kvalitetsgardiner, stilstoffer, sengetøjslister og borddukserier. Som sælger godt på det amerikanske, europæiske og japanske marked. Fokuset på forbedring af innovative produkter har givet os flere muligheder og konkurrencemæssige fordele i både indenlandske og udenlandske markeder.

I øjeblikket ser vi frem til endnu større samarbejde med oversøiske kunder baseret på gensidige fordele. Du er velkommen til at kontakte os eller besøge vores hjemmeside for mere information

※ vores produkt

Sofa Stoffer / Gardin Farics / Stoffet Stof

※ Produktprogram

Til sofaer, stole, gardin, tasker, sko, tæppe, polstring

※ vores certifikat:

SGS / EN

※ produktionsudstyr

Jacquard Mashines Og Multi-arm Mavhines

※ Produktion Marked:

Amerikansk / europæisk og japansk, mellemøstlige markeder

※ vores service:

Emballage: Normalt er den ca. 50-60 m / rulle og pakkes derefter i pose eller kartonpakke kapacitet.