100 bomuldsforet stof

Stoffet af gardintøj inkluderer ren bomuld, linned, polyester og silke og kan også blandes og væves med koncentrerede råmaterialer.
Chat nu

Produktdetaljer

Et udvalg af naturlig bomuld i områder med højt breddegrad, guldproducerende bomuld med masser af solskin. Produktet er blødt, fluffigt og absorberende og nægter at bruge genanvendt bomuld. Gardinstof er et gardin lavet af dekorativt stof og designet til at blive syet.


discription:

produktnavn
100 bomuldsforet stof Materiale Cottton
Stil Almindeligt
Farve Multi-Colored
MOQ 10m Oprindelsessted Zhejiang, Kina
Specifikt formål Sofa, bagage, dug, dug, gardiner, puder


Egenskaber ved 100 bomuldsforet stof

hygroskopicitet

100 bomuldsforet beklædningsstof har god hygroskopicitet. Under normale forhold kan fiberen absorbere vand i den omgivende atmosfære, og dets fugtighedsindhold er 8-10%, så det kommer i kontakt med menneskets hud og får folk til at føle sig bløde og ikke stive.


Varmemodstand

100 bomuldsforet stof har god varmemodstand. Når det er under 110 ° C, vil det kun forårsage vandfordampning på stoffet og ikke beskadige fiberen. Derfor bæres bomuldsstof ved normal temperatur, og vask og farvning har ingen indflydelse på stoffet. Forbedre vaskbarheden og holdbarheden af bomuldsstoffer.


100 bomuld gardinstof

lys-bomuld-gardin-stof


FAQ:

Q1: Er du en fabrik eller et handelsfirma?

A: Vi er den professionelle fremstilling af sofostoffer og gardinstoffer. Vi har mere end 20 års erfaring i denne branche.


Q2: Hvor er din fabrik?

A: Vores fabrik er beliggende i den smukke by Hangzhou i Zhejiang-provinsen, Kina. Vi er så glade, hvis du vil besøge vores fabrik.


Spørgsmål 3: Hvordan er betalingen?

Vi har flere betalingsmetoder, herunder L / C, TT, DA, DP, Paypal, Western Union, Money Gram.

Hot Tags: 100 bomuldsforet stof, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like