Økologisk bomuldsstof

Økologisk bomuldsstof

Organisk bomuldsstof brugt som indendørs gardin, romersk persienn, vægstof. UV-stråle inslutiv, hvilket reducerer varmetab inden i huset. 2. Gardinfarve kan bestille til din bestilling. 3. Miljø harmløst gardin foring stof.
Chat nu

Produktdetaljerproduktnavn
Økologisk bomuldsstof Materiale Cottton
Stil Almindeligt
Farve Multi-Colored
MOQ 10m Oprindelsessted Zhejiang, Kina
Specifikke formål Sofa, bagage, duge, duge, gardiner, puder


Egenskaber

hygroskopicitet

Organisk bomuldsstof har god hygroskopicitet. Under normale forhold kan fiberen absorbere vand i den omgivende atmosfære, og dets fugtighedsindhold er 8-10%, så det kommer i kontakt med menneskets hud og får folk til at føle sig bløde og ikke stive.


Varme modstand

Økologisk bomuldsstof har god varmebestandighed. Når det er under 110 ° C, vil det kun forårsage vandfordampning på stoffet og ikke beskadige fiberen. Derfor bæres bomuldsstof ved normal temperatur, og vask og farvning har ingen virkning på stoffet. Forbedre vaskbarheden og holdbarheden af bomuldsstoffer.


Alkali modstand

Det organiske bomuldsstof har en større modstand mod alkali, og bomuldsfiberen bryder ikke op i alkaliopløsningen, og ydeevnen er gunstig til vask og desinfektion af urenheder, efter at den er taget.


Hygiejnisk

Bomuldsstoffet er i kontakt med huden uden nogen stimulering, ingen negativ effekt, gavnlig for den menneskelige krop og god hygiejnisk ydeevne.


poly bomuld gardin stof

poly bomuld gardin stof

BEHANDLE

transportionwpsCERTIFIKATIONER OG TESTER

fabrik

Hot Tags: økologisk bomuldsstof, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like