Hudvenlig bomuldsgardinet stof

Hudvenlig bomuldsgardinet stof

Hudvenligt bomuldsgardin er fremstillet af bomuld og har god hygroskopicitet. Under normale omstændigheder kan fiberen absorbere fugt i den omgivende atmosfære, og dens fugtighedsindhold er 8-10%, så når den kommer i kontakt med menneskets hud, vil det få folk til at føle sig bløde og ikke stive.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation:

produktnavn

Hudvenlig bomuldsgardinet stof

Materiale

Bomuld

Farve

hvid

Gældende sæson

Hele sæsonen

Hovedformål

Hjemmetekstilstof


Beskrivelse:

Hudvenligt bomuldsgardin er fremstillet af bomuld og har god hygroskopicitet. Under normale omstændigheder kan fiberen absorbere fugt i den omgivende atmosfære, og dens fugtighedsindhold er 8-10%, så når den kommer i kontakt med menneskets hud, vil det få folk til at føle sig bløde og ikke stive. Da bomuldsfiber er en dårlig leder af varme og elektricitet, er den termiske ledningsevne ekstremt lav, og fordi bomuldsfiber i sig selv har porøsitet og høj elasticitet, kan en stor mængde luft samles mellem fibrene, og luft er en dårlig leder af varme og elektricitet. Derfor har rene bomuldsfibertekstiler god varmeisolering.


Detalje:

Pure Cotton Plain White Curtain Fabric


Emballage:

Vores vigtigste produkter inkluderer sofvestoffer, gardinstoffer og polstringstoffer. Med bredder fra 140 til 300 centimeter. Derudover kan 100 sartorii også levere kvalitetsgardiner, stilstoffer, sengetøjsslipcover-serier og duge-serier, der sælger godt på det amerikanske, europæiske og japanske marked.

Vi leverer udsøgt emballage for at sikre, at du modtager det komplette produkt. Vi tror på, at vi kan være den bedste partner. velkommen til at kontakte os.FAQ:

1. Kan jeg se eksemplebogen?

Sikkert. Hvis du kommer til vores udstillingshall, kan du læse alle eksempler på bøger.

2. Hvordan man vælger varer

Hvilke produkter vil du fremstille? Hvis produkternes sort, type, pris og forslag informeres

3. Kan du fremstille materialer og eksportere emballage til oversøisk eksport?

Selvfølgelig kan det laves. Materialer, der bruges til oversøisk eksport, produceres næsten hver dag. Eksportpakning er OK.
Hot Tags: hudvenligt bomuldsgardin, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like