Vaskbare Polyester Gardiner Stoffer

Vaskbare Polyester Gardiner Stoffer

Vaskbare polyester gardiner stof er de mest populære og populære gardiner. Produktionsmetoden kan opdeles i enkeltåbning og dobbelt åbning. Det kemiske fibergardin er billigt og godt i drapabilitet, og formen er forskelligartet og smuk og kræver ikke speciel ...
Chat nu

Produktdetaljer

produktnavn Vaskbare Polyester Gardiner Stoffer Materiale 100% polyester
Stil Almindeligt Teknikker Vævet
MOQ 10m Farve Multi-Colored
Anvendelse Køkken og toiletartikler, sofaer, tasker, duge, duge, gardiner


Vaskbare polyester gardiner stof er de mest populære og populære gardiner. Produktionsmetoden kan opdeles i enkeltåbning og dobbelt åbning. Den kemiske fibergardin er billig og god i draperbarhed, og formen er forskelligartet og smuk og kræver ikke specielle vedligeholdelses- og rengøringsmetoder, og det er ikke let at falme og deformere.

1. høj styrke Den korte fiberstyrke er 2,6 til 5,7 cN / dtex, og fiberen med høj styrke er 5,6 polyester til 8,0 cN / dtex. På grund af dens lave hygroskopicitet er dens våde styrke i det væsentlige den samme som tørstyrken. Støtstyrken er 4 gange højere end den for nylon og 20 gange højere end viskose.

2. God elasticitet. Elasticitet tæt på uld, når den strakte sig 5% til 6%, blev næsten helt genoprettet


Vaskbare Polyester Gardiner Stoffer

Vaskbare Polyester Gardiner Fabric

forsendelse og paymentwps


Market & produkter:

Vi er en professionel leverandør og eksportør af mange forskellige typer af Home Textile Fabrics fra Kina, herunder bomuldsstof linnedstof polyester stof og så videre, meget udbredt til Sofa, Møbelbelægning og Skodele. Vi har allerede været dedikeret til eksportvirksomheden i flere år. Indtil nu har vi allerede udviklet den stabile gode forretningsforbindelse med mange gode kunder fra udlandet, herunder den anden


største sofafabrik fra Brasilien, de store sofafabrikker fra Mexico, Hviderusland, Israel, Bosnien, Sydafrika og Marokko, den største importør og distributør fra Colombia, Nicaragua, Argentina og Malaysia, flere førende store importører fra Chile, Polen, Mexico, Costa Rica, Sydafrika, Bolivia, Bulgarien, Spanien, Kuwai, USA og andre.


Kontakt os

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Email: TONY@DCHOMETEX.COMHot Tags: vaskbare polyester gardiner stof, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like