Fortyndet fløjlsgardin

1. Stoffet er blødt, sundt, behageligt, glat, tykt, med god drapning og langvarig farvehastighed. Designet er så bevægende, at kvaliteten vises godt. 2. Videnskabelig mørklægning og behagelig mørklægning i søvn får dig til at sove roligt og have et sundt liv. Designet er så bevægende og gør din familie mere behagelig. 3. Udsøgt udførelse. Hver detalje er smukt lavet for at skabe reel kvalitet. Det adskiller sig væsentligt fra low-end produkterne i branchen, og dets omkostningsydelse kan tåle testen. Denne trykte gardinduk blokerer 90% lys og 100% UV-stråle.
Chat nu

Produktdetaljer

Beskrivelse

Fortykket fløjlsgardin vender tilbage til enkelhed. I adskillige kollisioner mellem traditionalisme og moderne æstetisk ånd fremhæves og forstørres brugen af moderne elementer af tykt fløjlgardin. Det er forenklet og mere gratis og følger det enkle og usædvanlige designkoncept. Skønheden i enkelhed af tykt fløjlgardin kan opfattes i livet.


Specaification

produktnavn Tykt fløjlgardin Materiale 100% ployester
Stil Trykt
Bredde 145cm
Teknikker Vævet MOQ 10m
Farve Dyretryk
Design Accepter brugerdefinerede design
Oprindelsessted Zhejiang, Kina Regelmæssig pakning

Rul op

Brug Husholdningsklud, sofaduk, pudehynde, karvindue, manuel DIY


Fremtid

1. Stoffet er blødt, sundt, behageligt, glat, tykt, med god drapning og langvarig farvehastighed. Designet er så bevægende, at kvaliteten vises godt.
2. Videnskabelig mørklægning og behagelig mørklægning i søvn får dig til at sove roligt og have et sundt liv. Designet er så bevægende og gør din familie mere behagelig.
3. Udsøgt udførelse. Hver detalje er smukt lavet for at skabe reel kvalitet. Det adskiller sig væsentligt fra low-end produkterne i branchen, og dets omkostningsydelse kan tåle testen.


Skærm


Kontakt os
HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO. , LTD
Tlf: 86-571-86176909
Mobil: 86-15858150406
Fax: 86-571-89267909
E-mail: TONY@DCHOMETEX.COM


Hot Tags: fortykket fløjlsgardin, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like