Buet stribepude

Buet stribepude er moderat blød og meget velegnet til ethvert udendørs opholdsrum.
Buet stribepude har kendetegnene for vandtæt, anti-begroing og anti-fading, og det ser stadig ud som nyt efter lang tids brug.
Buet stribepude har buede striber, så den ikke synes monoton, og på samme tid har en lille frisk følelse, som godt kan dekorere hjemmet.
Chat nu

Produktdetaljer

Specifikation:

produktnavn

Buet stribepude

Materiale

polyester

Størrelse

17 '' x 17 ''

Brug

Hjemmestole, kontorstole, bilstole& etc.

MOQ

2 pcs

Farve

Multi-Colored

Design

Accepter brugerdefinerede design

Oprindelsessted

Zhejiang, Kina

Regelmæssig pakning

poly taske eller karton


Beskrivelse:

Buet stribepude er moderat blød og meget velegnet til ethvert udendørs opholdsrum. Buet stribepude har kendetegnene for vandtæt, anti-begroing og anti-fading, og det ser stadig ud som nyt efter lang tids brug. Buet stribepude har buede striber, så den ikke synes monoton, og på samme tid har en lille frisk følelse, som godt kan dekorere hjemmet.


Funktioner:

1. Stolpuderne til kurvstole er designet til at være både funktionelle og stilfulde og er ideelle til ethvert udendørs opholdsrum.

2. Dette stykke er fremstillet af et UV-behandlet stof og er vand-, pletter- og falmebestandigt for at modstå enhver vejrforhold.

3 UV-behandlet for at sikre overdådig farve i lang levetid.

4. Vand-, plet-, flamme-, meldug- og falmebestandigt.

5. Tilpasningstil er tilgængelig


Detaljer:

Curved Stripe Cushion part


Om os:

Hangzhou DC Home Textile Co., Ltd er en specialiseret fabrikant af forskellige dekorative stoffer og færdige hjemmetekstilprodukter. Desuden har den årlige eksportværdi, når den har integreret design, udviklingsfremstilling og distribution, nået usd 1000000 . vi har mange dygtige medarbejdere til at levere kvalitetsprodukter og fremragende service, som yderligere hjælper med at maksimere kundernes værdier og imødekomme deres skiftende behov effektivt.

I øjeblikket ser vi frem til endnu større samarbejde med oversøiske kunder baseret på gensidige fordele. Du er velkommen til at kontakte os eller besøge vores hjemmeside for mere information.


Vores produkt:

Sofa Stoffer / Gardin Farics / Polstring Stof


Produktansøgning:

Til sofaer, stole, gardin, tasker, sko, tæppe, polstring


Hvorfor vælge os:

Vi har hele produktionslinjen for industrielle kæder fra vævning, farvning, stofproduktion, inspektion og test af råvarer for at sikre fremragende kvalitet og nøjagtig produktionscyklus. Vores produkter sælges over hele verden og modtages godt af vores kunder.

Vi har et stort antal tekniske, salgs- og administrationspersonale af høj kvalitet. Med stærk kapacitet, førsteklasses salgsniveau og service såvel som perfekt forsyningskæde og intern styring har vi tilstrækkelige grunde til at tro, at vi kan levere de mest attraktive produkter og den bedste service og overføre vores kulstof- og miljøbeskyttelse koncept til alle dele af verden. Og vi har været forpligtet til at blive en verdensklasse-tekstilvirksomhed i verden for at opnå en win-win-situation med kunderne og forfølge den fælles udviklingssti for samfundet, medarbejderne, kunderne og virksomhederne.


Hot Tags: buet stripepude, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like