Grå velvetpude

Grå velvetpude

Velvet bruger silke som råmateriale og silke som varp, bomuldsgarn som skudvæv, silke eller rayon som løkke. Ved vævning væves hver fire uldgarner ind i en ruskindstang (fin jerntråd), og når man væver en bestemt længde (ca. 20 centimeter), det vil sige at man klipper langs tråden med en skærekniv på maskinen, når ledningen adskilles fra stoffet, bliver det plys. I henhold til mønsterets design kan mønsteret tydeligt vises på satinoverfladen og har en glans. Der er to mønstre af stof, det ene er fløjlsatin, det vil sige Zhang-satin, og det andet er fløjlsatin. Der er monokrom og bicolor, rig og luksuriøs, kan bruges til efterårs- og vintertøj eller sofabord af høj kvalitet, gardiner og så videre.
Chat nu

ProduktdetaljerParametre

produktnavn

Grå velvetpude

Materiale

polyester

MOQ
2stk
Farve
Grå

Design

Accepter brugerdefineret design
Oprindelsessted Zhejiang, Kina
Regelmæssig pakning
Poly taske eller karton Brand DCEgenskaber : Fløjl bruger silke som råmateriale og silke som varp, bomuldsgarn som skudvæv, silke eller rayon som løkke. Ved vævning væves hver fire uldgarner ind i en ruskindstang (fin jerntråd), og når man væver en bestemt længde (ca. 20 centimeter), det vil sige at man klipper langs tråden med en skærekniv på maskinen, når ledningen adskilles fra stoffet, bliver det plys. I henhold til mønsterets design kan mønsteret tydeligt vises på satinoverfladen og har en glans. Der er to mønstre af stof, det ene er fløjlsatin, det vil sige Zhang-satin, og det andet er fløjlsatin. Der er monokrom og bicolor, rig og luksuriøs, kan bruges til efterårs- og vintertøj eller sofabord af høj kvalitet, gardiner og så videre.


Puder, der bruges, når du sidder eller ligger på sofaen, bruges også til at dekorere deres egne sofaer. Når man ser tv, chatter eller hviler på sofaen, kan en blød og behagelig pude give folk en særlig varm følelse, men også lade dine gæster få en følelse af intimitet i deres eget hjem.


Silke fløjlpude


Hvorfor vælge os

1. Vores fløjler er af høj kvalitet.

2. Vores pudedesign er meget moderigtigt.

3. Vores produkter sælges i udlandet hele året rundt.


forsendelse


forsendelse


Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Skal din ordremængde være 2stk?

A: Ja, dette er den standard, som vores virksomhed altid har været.

Q: Er din logistikaktualitet god?

A: Du kan være sikker på, at logistikken for vores produkter altid har været pålidelig.

Sp: Kan jeg bruge mit eget LOGO eller udskrive mit eget design?

A: Ja, tilpasset logo og design til masseproduktion er tilgængelige


Kontakt os

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO. , LTD

Tlf: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Fax: 86-571-89267909

E-mail: TONY@DCHOMETEX.COM
Hot Tags: grå fløjlpude, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like