Stofsofapude

Stofsofapude kan ikke kun give dig en følelse af komfort i dit hjemmeliv, men i en enkelt tonet boligindretningsstil kan nogle farvestrålende og rene puder bringe en aktiv atmosfære til et ikke-følelsesmæssigt rum og når du er indendørs dekoration Når sofaens overordnede farve er mere levende, kan den enkle gråhvide sofapude neutralisere de lyse farver i hjemmet.
Chat nu

Produktdetaljer

produktnavn

Stofsofapude

Materiale

Polyester

Størrelse

17'' x17''

Brug

Gardin, Tekstil til hjemmet, Sofa, Polstring, Pude, Stol, Bilsæde

MOQ

2stk

Farve

Flerfarvet

Design

Accepter brugerdefinerede designs

Oprindelsessted

Zhejiang, Kina

Regelmæssig pakning

Polypose eller karton


Stofsofapude kan ikke kun give dig en følelse af komfort i dit hjemmeliv, men i en enkelt tonet boligindretningsstil kan nogle farvestrålende og rene puder bringe en aktiv atmosfære til et ikke-følelsesmæssigt rum, og når indendørs dekoration Når sofaens overordnede farve er mere levende, den enkle gråhvide sofapude kan neutralisere de lyse farver i hjemmet.


PRODUKTDISPLAY


Sofa CushionS

PROCESS

SHOWROOM


IMG_0892


FAQ


Spørgsmål: Har du showroom?

A: Selvfølgelig er der 4 etager, der dækker femten tusind kvadratmeter i vores showroom, mange genstande har show der. Vi venter på dit besøg.

Q: Tilbyder du prøve? Oplader du det?

A: Vi kan tilbyde prøven, og vi oplader den. Hvis du i fremtiden kan bestille 2 containere, returnerer vi prøvegebyret til dig.

Spørgsmål: Tilbyder du tilpasset produktservice?

A: Ja, tilpasset produkt er tilgængeligt på vores fabrik. Send dine designbilleder og detaljerede oplysninger til os, så taler vi om det med vores professionelle designer for at fremstille det ønskede produkt. Og du kan komme vores fabrik for at kontrollere det.

Spørgsmål: Kan du få kunder til' logo på produkter?

A: Ja, stofmærke med kundelogo kan sys på sofa i henhold til kundens' s krav.

Spørgsmål: Hvordan kan jeg få tilbud og bestille?

A: Fortæl os dine interesserede modelnumre, så sender vi det detaljerede tilbud. Proformafaktura udstedes, når ordren er bekræftet. Og produktionen startes, når depositum er modtaget.

Spørgsmål: Kan du arrangere forsendelsen til vores land?

A: Ja, vi kan hjælpe dig med at finde en god speditør, der kan levere varerne til destinationshavnen. Men hvis du har en god forsendelse, kan vi også bruge din.

Hot Tags: stue sofapude, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros

Undersøgelse

You Might Also Like