Bay vindue og pude er mere behagelige

- Mar 11, 2019-

Mange huse er nu små, og for at forbedre pladsudnyttelsen bruges bugladsvinduet til at ændre lagerpladsen. Bay vindue er ofte træ bordplader, og marmor bordplader er ikke gode, så vi foreslår at du kan tilføje et lag af puder.

cushion

Sæt en tyk pude ovenpå marmorbordet, så at sidde og ligge på det vil gøre dig mere komfortabel, især om vinteren, vil det ikke gøre dig for kold til at sidde op.

Hovedparten af pudens farve vil være den samme farve som gardinerne, så det overordnede udseende er stærkere, og det er meget rart at matche indvendige vægge eller sengetøj, møbler og så videre.

cushions

Hvis du er bekymret for, at vinduespuden er let at bryde, kan du overveje at vælge en overdådig matta, og du kan sætte den væk, når du ikke har brug for det. Det er mere bekvemt at rengøre og udskifte, selvfølgelig er det sværere at sidde.

Ud over marmorbænkene kan træbænkene også vælges med et tykt lag af puder. Det er trods alt altid mere behageligt at sidde efter måtterne. Måtterne kan også beskytte bordpladerne og undgå problemet med sol og regn.

Bay window and cushion

Ud over puderne er buglens vindue også meget vigtigt. Gardinerne er installeret indenfor og uden for vindueskarmen og har forskellige effekter. Du kan matche gardinene i karet vindue efter dine specifikke behov.