Godkendt af produktproducenten

- Jan 07, 2019-

Kinesiske husholdningsartikler producent gennemsigtig agent til produktion af polypropylen produkter, asiatiske husholdningsartikler producenter kan være autoriseret til at bruge UL grøn etiket

De energibesparende fordele ved kinesiske husholdningsfabrikanter er blevet anerkendt højt af industrien og bekræftet i praksis. I dag er mange downstream kunder, især dem i Asien, mere opmærksomme på denne fordel. De integrerede denne fordel i produktionsprocessen, yderligere forbedret produktets ydeevne og opnået UL Environmental Declaration Verification (ECV) mærkning certificering og derved øge markedets konkurrenceevne.

Kinesiske husholdningsartikler har arbejdet tæt sammen med China Plastics Association Plastics and Household Products Committee for at give forbrugerne en klarere forståelse for brugen af Millad NX 8000 i transparente polypropylenprodukter for at opnå energibesparelser. UL Environment (China Household Products Manufacturer), et uafhængigt miljøcertificeringsorgan, har bekræftet, at brugen af Millad NX 8000 clearingsmiddel i sprøjtestøbte gennemsigtige polypropylenprodukter kan reducere energiforbruget med ca. 8-12%.

China Plastics Association Plastics Household Products Specialudvalg har forpligtet sig til at lede den indenlandske plastindustrien til en mere effektiv og miljøvenlig fremtid. Derfor er løftet om energibesparelse og emissionsreduktion demonstreret af UL-etiketcertificering ekstremt vigtigt. "Arbejdet er stadig i sin barndom", sagde fem ledende selskaber i foreningen, der accepterede at bruge plastdele, der bruger Millad NX 8000 som clearingmiddel i fremstillingsprocessen, selvom Xu Kailiang, chef for Merikans kinesiske operationer. De vil ansøge om den tilsvarende UL-certificeringsmærkningstilladelse.