Sammenligning af guld velour og fløjl

- Apr 27, 2019-

Velvet er en slags fløjlstrik strikket stof. Den ene side af stoffet er dækket med ruskind dannet af opretstående fibre eller garn. Fluffen er fin og blød til berøring. Det ligner fløjl fløjl, så navnet er fløjl, silke og vævet. Klasser, mønstre er opdelt i hovedskæringen (Luodi fløjl) og den omvendte udskæring (Vinus sinensis). Organisationen kan være almindelig vævning og skudt fløjl. Glat og åndbar. Der er bomuld og kemiske fiberpunkter.

Kobber og skud af guldfløjl er lavet af ubehandlet rå silke, der er lavet af almindelig væv, ruskindet er rayon, fløjlet er konsolideret i "W" form og flyder på overfladen af stoffet med en vis flydelængde. Den færdige fløjl er som et almindeligt warp satinstof. Fløjlkniven bruges til at skære stoffets overflade gennem den flydende linje, således at hver fløjl er i en brudt vandret linje og derefter behandles gennem rensning, farvning, børstning etc. for at danne et produkt. Guld fløjl er et enkelt lag af fløjlstof sammenvævet med mulberry silke og viskose rayon. Suedefluffen er tyk, håret er langt og let tilbøjelig, men det er ikke så fladt som andet fløjl. Bruges generelt til kvinders tøj, gardiner og dekorative genstande. Guld fløjl stof føles silkeagtig og hård, og det er ret godt at lave tøj. Selv om det vil miste noget hår, er det blødt og hudvenligt efter vask.

Guld fløjl er skinnende og vil afspejle nogle i solen. Hvad angår stoffer alene, er guld fløjl dyrere. Med hensyn til tykkelse er fløjten lidt tykkere. Begge skal håndvaskes.KONTAKT OS!


HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD


Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Fax: 86-571-89267909

Email: TONY@DCHOMETEX.COM