Bomuldssofa stof vaskemetode

- Mar 15, 2019-

1, bomuldssofa stof kan bruge en række vaskemidler, kan vaskes eller vaskes af maskinen, men på grund af den dårlige fleksibilitet af bomuldsfibre skal man ikke bruge stærk frustration ved vask, for at undgå stofdeformation, der påvirker størrelse;

2, Hvid bomuldssofa stof kan vaskes med højalkali vaskemiddel ved høj temperatur, blegning effekt. Andre farver vaskes bedst med koldt vand. Må ikke vaskes med vaskemiddel eller vaskepulver indeholdende blegemidler for at undgå misfarvning. Vask ikke vaskepulveret direkte på bomuldsstoffet for at undgå delvis misfarvning.

3, Lysfarve, hvid kan gennemblødes i 1 ~ 2 timer, vasknings- og dekontamineringseffekten er bedre. Undgå at falme den mørke farve, for at undgå at falme, skal den vaskes i tide, og der kan tilsættes en skefuld salt til vandet, hvilket ikke er let at falme;

4. Når bomuldssofa stoffet vaskes og drænes, skal det stables op, og en stor mængde vand skal presses eller rulles op med et håndklæde for at klemme vandet, og det kan ikke snoet med kraft for at undgå form.

5, Efter vask og dehydrering skal flades hurtigt for at reducere rynker. Bortset fra hvide stoffer må du ikke udsætte for sollys, da du undgår oxidation af bomuld på grund af eksponering, hvilket reducerer levetiden og forårsager fading og gulning. Ved tørring i sollys anbefales det at tørre indersiden.

cotton sofa fabric


Kontakt os!

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Email: TONY@DCHOMETEX.COM