Gardin klud håndværk klassificering

- Sep 19, 2018-

Gardin stof proces klassificering udskrivning klud: på den almindeligt stof, farve eller mønster er trykt som en farvet klud ved overførsel eller have net. Dens karakteristika: farverige, rig og delikat mønstre. Farvet cloth: en enkelt farve er farvet på et hvidt stof kaldet en farvet klud. Dens karakteristika: elegant, naturlige. Garn-farvet jacquard stof: mønster behov, Garnet er først klassificeret og farvet, og derefter interlaced for at danne en farvemønster kaldet et garn-farvet stof. Dens egenskaber: stærk farveægthed, lyse farve tekstur og stærk tredimensionel effekt. Broderet stof: et gardin med hånd-broderet eller computer-broderede gardiner lavet af dekorative stof. Features: smukke og generøse lønklasse, og let at matche med møbler.

Der er så mange slags tekstiler, hver har sin egen brug, der er ingen absolutte forskel mellem gode og dårlige, kun om det er passende og om det er ligesom. Polyester gardin vedligeholdelse metode: ingen grund til at vaske hyppigt, det anbefales at vaske på højst en gang om året. Prøv ikke at vaske, hvis du skal vaske, anbefales det at vaske i hånden, så prøv ikke at dehydrere og tørre, for ikke for at skade den tekstur og deformation; Når tørring, den modsatte side vender udad, naturligt tørt, må ikke udsættes for solen. Skal matche årstiden

Valget af gardin farve og materiale skal matche de forskellige karakteristika af sæsonen. Lys, gennemsigtig og blødt garn eller silke bruges om sommeren, og lys farve foretrækkes. I vinteren, tykke og fine flannel bør anvendes, og farven bør være varm og tunge til at fremhæve tykt og varme. I foråret og efteråret, tykke is silke blomst klud og silke anvendes hovedsageligt, og farven er velegnet til medium farve. Blomst gardiner er livlige og lyse, og alle årstider egner.

Prisen på gardinstoffer er relativt store, og den indenlandske materialer og importerede materialer kan afvige med flere snese gange. Udsalgspris på bomuld-lignende trykte gardinstoffer er normalt 60-70 yuan; den almindelige type af linned er 70-80 yuan eller deromkring, lidt bedre end 100 yuan; rayon stof priser fra 60 yuan til mere end 200 yuan; og prisen på vindue skærme er også meget store, fra omkring 10 yuan til mere end 100 yuan. Prisen på importerede gardinstoffer er generelt over 100 yuan/meter, og priserne boutique er ikke mere end to eller tre hundrede yuan.