Forskel mellem Ramie Fabric og Ramie Cotton Fabric

- Mar 14, 2019-

Hvad er forskellen mellem ramie stof og bomuld og linned, ramie stof og bomuld og linned? Bomuld og hamp er begge tempererede planter. Frøene af bomuld og ramie høstes separat. Efter tørring tærkes maskinen, og frøene og bomuldsdelene nedbrydes. Efter at være blevet presset af maskinen, efter at have passeret tekstilet, blev kluden, endelig farvet, færdig. Bomuld og linnedpoleringsprodukter er lavet af bomuld (plante), hamp (plant) hår (hår på dyr) og er fremstillet af poleringsproces til polering og polering. Bomuld og hamp er begge tempererede planter. Frøene af bomuld og ramie høstes separat. Efter tørring tærkes maskinen, og frøene og bomuldsdelene nedbrydes. Efter at være blevet presset af maskinen, efter at have passeret tekstilet, blev kluden, endelig farvet, færdig. Castor er en af de vigtige fiberafgrøder i det antikke Kina.

Forskellen mellem ramie og bomuld

Linfiberspindring er et enkelt garn, der er snoet i tråde ad gangen, så strimmelens følelse er fattig, ofte bambusagtig, som er en stor stil af linnedslubgarn.

Ramie er en mellemlang fiber, fordi den er længere end hør og kan spindes i højtællingsgarn. Sommerbeklædningen lavet med den har karakteristika for fugtabsorption og åndbarhed.

Karakteristika for ramie:

1, åndbar, har en unik kølig følelse, sveden stikker ikke;

2, lys farve, god naturlig glans, ikke let at falme, ikke let at krympe;

3, varmeledning, fugtabsorption er større end bomuldsstof, ikke følsom over for syrebasereaktion, svampe, ikke modtagelig for fugt og meldug;

4, anti-caries, anti-mold er bedre.


Kontakt os!

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Email: TONY@DCHOMETEX.COM