Flocking Cloth Knowledge

- Apr 13, 2019-

Stoffet har stor betydning for sofaen. Et godt stof er ikke kun udsøgt i udseende, men har også en god kvalitet. Touch og siddende er også fremragende.

Flocking klud

1. Produktionsproces: Flocking er den fysiske egenskab ved at tiltrække modsat køn, således at fluffen er negativt ladet, og stoffet der skal flockes, placeres under nulpotentiale eller jordforbindelse, og villusen tiltrækkes af plantekroppen. Den vertikale acceleration accelererer til overfladen af genstanden, der skal flockes, og villi er lodret klæbet til plantekroppen på grund af klæbemidlet påført plantekroppen.

2, fordele: stærk stereoskopisk effekt, lyse farver, blød hånd, god farvefasthed, friktionsmodstand, glat og problemfri.

3, rengøringsmetode: skal være opmærksom på rengøring, ikke blød det i vandet for at vaske eller børste, brug bare bomuldsgas gnidning af alkohol eller benzin forsigtigt gnidning på linjen, hvis flanellen er for våd, ikke tvinge vridning, så som ikke til fluffen er taget af, hvilket påvirker udseendet. Den korrekte rengøringsmetode bør være at bruge begge hænder til at fjerne fugt eller lade det tørre naturligt og glatte fluffen i en retning, så det oprindelige udseende af flokkning kan opretholdes.