Hotel Catering Linen Borddæk Matchende Færdigheder

- Apr 02, 2019-

Hotellet bruger flere dekorative duge, og farver og mønstre er forskellige. Det er ikke så kedeligt som den praktiske duge. Hvordan skal hotellets spisebord matche?

Vælg den passende duge i overensstemmelse med bordets form

Det runde bord har et stort skrivebord, og bundlaget kan dækkes med en stor duge, og et lille stykke duge er placeret på det øverste lag for at give en følelse af storhed. Borddukens farve kan være mørkere, mere stabil og modstandsdygtig over for snavs.

Firkantede bordplader kan placeres på bunden af firkantet duge, det øverste lag lægges derefter en lille firkantet duge eller ændre dugens retning, den rette vinkel lægges ned mod bordets midterlinie, således at duken har et trekantet mønster.

Den rektangulære spisebordplade kan dækkes med en rektangulær duge, og det øverste lag består af to firkantede duge, som er placeret på bordet.

Sådan matcher du farve

Den overordnede farve af hotellets spisebord er opdelt i to farver: kold og varm. Det er muligt at vælge en kølig og varm farve. Det er mest velegnet i henhold til dekoration stil på hotel banket restaurant. At vælge den passende duge farve er også befordrende for at skabe et godt måltid. Miljøet, det romantiske spisemiljø, det afslappede spisemiljø eller det spændende farverige spisemiljø kan opnås ved at vælge forskellige borddukfarver.


linen tablecloth


KONTAKT OS!

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Email: TONY@DCHOMETEX.COM