Sådan vælges materialet i bordduken

- Apr 01, 2019-

Bordduge materialer kan hovedsageligt opdeles i plast og tekstiler i henhold til produktionsprocessen. Plastduge omfatter: PVC-duge, EVA-duge, PEVA-duge, hot-flowered duge, bomuldssovertrukne PVC-duge, PP-duge osv .; tekstilduge omfatter: polyester-bomuldsstrikkede båndduge, bomuldsmerceriserede mesh spændeduge, polyesterfilamenter Varmebestandige duge, bomuldssilke jacquardduge, bomuldspletter i almindelig farvet trykte duge, fladdugte polyesterdug i bomuld, linnedstrik blonde bordsdukker og polyestervævede klædeduftede duge.

Tekstilduge er for det meste dekoreret. Tekstilstofferne er også meget sunde, med god fugtabsorption og hudtoning. Efter krympning er håndtaget behageligt og stoffet er stramt. Denne slags duge er merceriseret, lys, blød og lys, hvilket gør den til den mest almindelige bordsduk i livet. Blandt dem er bomuld og linned duge et godt stof, tekstur er ganske god, meget slidstærk og holdbar. Dette stof er miljøvenligt og sundt, og det forfølger en række naturlige ting. Satinduge bruges mest til hoteller, middage og bryllupper. Den satin hjem spiseborddukker ser smukke og ædle ud, og de er meget realistiske.

Den praktiske duge er hovedsageligt fremstillet af PVC-tekstur, mens PVC-duge er den mest sikre med kvaliteten af bomuldssubstratet PVC-duge. Laget af bomuld på bunden af duge gør det blødt og let at folde, så ulemperne ved den traditionelle PVC-duge bliver hårde og sprøde. Desuden er denne duge ikke så simpel som en traditionel plastikduge, farven er for svag, farven og mønsteret er forskelligartet, og det er nemt at matche en række dekorationsstile, hvilket er et godt valg til blød dekoration.


table cloth