Sådan Rens Velvet Stoffer

- Mar 29, 2019-

Der er to slags fløjl silke vævning og silke brocade sammenflettet. Mønsteret er opdelt i fløjl fløjl blomst og anti-udskåret fløjl blomst. Sorten omfatter materialer, bordtæpper, puder, kunsthængende skærme osv. Sofa, sedan pude stof.

Vævet strikket fløjlstof er et højkvalitets strikkede stof fremstillet af terrystof fremstillet på importeret udstyr efter at være farvet, skåret osv. Produktet har fuldhed, glans, blødt håndfæstning og god ydeevne.

Velvet stof er dampet. Derfor kan der være nogle varemærker tilbage på toppen af tøjet. Efter at tøjet er købt, efter et stykke tid vil varemærkerne forsvinde.

Overfladen af fløjl er sammensat af tæt og lille fluff. Under fremstillingen og behandlingen af stoffet forbliver en lille del af fluffpartiklerne på den, hvilket er uundgåeligt. Det meste af den første vask vaskes ud, som f.eks. Kostume er sort, den mørke kortversion som Safir vil se mere tydelig ud. Dette er normalt og bekymre dig ikke for meget. Ingen særlig håndtering er påkrævet. I almindelighed vil situationen efter nogle få normale vaske være langsomme, og prøv ikke at vaske fløjl med vaskemaskinen.

Kan ikke væltes, fordi det er meget skræmmende. Under påføring bliver den indvendige overflade hængt af menneskehår, og det kan ikke trækkes manuelt, fordi det vil løsne fluffen og forårsage fløjlet; hvis du skal bruge vaskemaskinen til at rense fløjlet, kan du trække den sætte lynlås og dreje den ind i den modsatte side. I vaskeposen skal du justere for at vaske forsigtigt. Efter vask skal den placeres på en hylde og dryppe tør for at undgå direkte eksponering af sollys.

velvet fabrics