Sådan skelnes kvaliteten af Sofa Fabric

- Apr 04, 2019-

Generelt er det tynde stof af det trykte mønster relativt enkelt i gang, så kvaliteten er relativt generel; og mønsteret af vævet stof og lignende er tykkere og bedre. Når du køber, skal du nøje overholde stoffets mønster. Mønstre vævet af forskellige bredde- og længdelinjer har en tredimensionel effekt og er ikke så glatte som trykte stoffer. Desuden er stoffene lavet af ren bomuld og ren uld højere end almindelig rayon.

Tekstil i lædersofa varierer meget afhængigt af læderet. Den moderne industri har været i stand til at skære tykke kohidlag, så der er et lag af hud, to lag hud og endda flere lag hud.

Skindlaget er det ydre lag. Dette lag af læder har god sejhed og elasticitet. Efter at være blevet lavet i en sofa, er det ikke let at blive brudt efter gentagen presning. Det er et godt stof. Distinguish denne slags cortex kan ses med et specielt forstørrelsesglas. Det øverste lag af huden kan se klare porer. Det kan også bruges til at klemme huden. Den er blød og elastisk.

Det andet lag af hud er den hud, der er skåret af toplaget. Overfladespændingen og sejheden i det andet lag er ikke så god som toplaget. Efter langvarig brug vil overfladefilmfilmen påvirke sofaens samlede effekt, så det skal vælges omhyggeligt. Desuden kan påfyldningen inde i sofaen ikke ignoreres.


KONTAKT OS!

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Email: TONY@DCHOMETEX.COM