Valg af gardinstof

- Jun 06, 2018-

Faktisk er valget af gardinstof et falsk proposition, fordi de fleste gardiner du kan købe, er faktisk polyester. Uanset om du er på markedet eller på en skat for at søge efter bomuld, linned eller bomuld, medmindre butikken bevidst lyver for dig, ellers skal du primært se på råmaterialerne, der skal være polyester eller de fleste af dem er polyester.

Men bliv ikke skyld i forretningen, bomuldsgardinerne lyder meget litterære og triste, hænger op for faktisk at lyse og rynke ihjel, vask en gang og derefter hænger skønnes at være kun halvdelen. Rent linned er også ens. Selvom dette materiale er enkelt og naturligt, er det let og krympeligt uden gardiner. Hvis du køber ægte bomuld eller ren linned gardiner, er det absolut en dårlig anmeldelse. Ud over disse bomulds- og linnedstoffer er der mere rayon og fløjl samt polyesterblandinger. Så strengt taget bør det kaldes bomuldstekstur, linnedtekstur, silke tekstur og andre teksturer.

Så hvilken slags materiale er skraveret og draperet og robust og krymper ikke og ændres mere, er det naturligt at lave gardiner? Det er polyesteren, som du ikke kan se! Dagens polyesterstof opnår også den naturlige struktur af stoffet, og draperingen er fremragende og nem at pleje. Så i stedet for at overveje "hvilken slags stof jeg vil vælge", er det bedre at opgive dette spørgsmål og tænke på "Hvilken slags tekstur vil jeg have?"

Bomuldslinned stof: Funktioner behageligt, åndbart, blødt, varmt, anti-følsomt, let at rengøre. Det giver folk en enkel følelse, tæt på naturen, og er mere egnet til nordisk, japansk og afslappet stil med et naturligt tema. Silke stof: Det er kendetegnet ved god glans, lyse farver, lys og blød og god fugtabsorption. Det giver folk en følelse af luksus. Fra oldtiden til i dag har de aristokraternes præference. Den silkeagtige hånd er specielt elsket af kvindelige venner. Det er mere egnet til fransk, lys luksus, kinesisk stil og så videre. Uldstof: Funktioner soft touch, stærk drapering, kemisk reaktion mellem farve og fiber, stærk farvefasthed. Giv folk en high-end smuk følelse, dyr men ikke ekstravagant, stabil og ikke kedelig, mere egnet til barok, rokoko, neoklassisk, amerikansk og andre stilarter. Chenille stof: Kendetegnet ved tyk, blød hånd, fuld ruskind, draperbarhed, varme og dekorative egenskaber. Inklusiv, hvilket giver folk en nøglefuld og rolig følelse, mere egnet til barok, amerikansk, kinesisk, moderne og andre stilarter.