Indføring af sofa stof

- May 01, 2018-

[Indføring af sofa stof] Hvilken slags sofa stof er god? Hvad er sofaens stoffer? I vores boligindretning er sofaen et meget almindeligt ornament. Sofaen har også brug for forskellige sofa stoffer i henhold til miljøet. Sofastofferne vi sædvanligvis ser er: 3M vandtæt mousse klud, polyester, høj densitet NC klud, Polyester-bomuld blanding. 1, 3M vandtæt mousse klud: Dette er et stof med høj densitet fremstillet af mikrofiber som råmateriale - "ny syntetisk fiber" har karakteristika af blødt, glat og følsomt; stoffet har mange fine hår i almindelige stoffer. Overfladen og mikroporerne er også flere gange højere, så stoffet har en stor støv-, olie- og dekontamineringsevne.

Fordele: Den har god vandtæt ydeevne og påvirker ikke stoffets åndbarhed og fugtpermeabilitet. Glansen er blødere og mindre elegant. Hånden føles mere delikat, berøringen er meget varm, og du kan føle god elasticitet, når du føler dig fluffy.

2, polyester (syntetisk fiber): Polyester er en af polymerforbindelserne, alias polyesterfiber.

Fordele: Høj styrke, stærk slidstyrke, god elasticitet og stærk varmebestandighed.

Ulemper: Der er mangel på en hydrofil struktur mellem molekylerne, så hygroskopiciteten er ekstremt dårlig, og gaspermeabiliteten er også dårlig.

3. NC-klud med høj densitet: NC-klud med høj densitet er en slags stof, der er blandet eller sammenvævet med nylon (nylon) og bomuldsgarn. Dens densitet er forholdsvis høj og vedtager generelt flad struktur.

Fordele: Dette stof kombinerer et strejf af nylon og bomuldsgarn, som ikke er let at bære, blødt og behageligt og let at rengøre.

Ulemper: Nylon er involveret i interlacing eller blanding, og stoffets varmebestandighed og lysmodstand er ringe. Vær opmærksom på vaskeforhold og strygningsforhold under rengøringsprocessen for at undgå skade.

4. Polyester-bomuldsblanding: henviser til det kollektive navn på blandet stof af polyester og bomuld, hvilket er et tekstil, hvor polyester og bomuld væves ind i en vis mængde blandet garn.

Funktioner: Det fremhæver ikke kun stilen af polyester, men også styrken af bomuldsstof. Den har god elasticitet og slidstyrke under tørre og våde forhold, stabil størrelse, lille krympehastighed, lige og ikke let at rynke, let at vaske og hurtigt tørre. Funktioner, kan ikke gennemvædes med strygejern og kogende vand.