Er Polyester Fabric Pilling

- Mar 13, 2019-

Årsagen til, at polyesterstoffet er let at pille, er tæt forbundet med dets fiberegenskaber, hovedsageligt på grund af den lille sammenhæng mellem fibrene, fiberens høje styrke og den særligt høje forlængelsesevne, især bøjningsmodstanden og torsionsbestandigheden. Den har god slidstyrke, så fiberen glider ofte ud af stoffets overflade, og når den danner en lille bold på overfladen, falder den ikke let hurtigt af. Under selve slid- og vaskeprocessen udsættes fibrene konstant for ydre friktion, således at fibrene på overfladen af stoffet kontinuerligt udsættes for stoffet, og der findes mange ubehagelige furries på overfladen af stoffet, som er fluffing hvis disse pelse fortsætter med at blive brugt. De kan ikke falde i tide, de er sammenfaldende med hinanden, og de knuses i mange sfæriske granuler, som normalt kaldes pilling.

Der er mange faktorer, der påvirker fluffing og pilling af stoffer. Sammenfattende kan de overvejes af følgende aspekter:

(1) fibre, der udgør stoffet

(2) tekstil proces parametre;

(3) farvning og efterbehandling;

(4) tage betingelser.

Sådan forhindrer du polyesterstof i pilling:

For det første, i blandingen, prøv at vælge den type fiber, der ikke er let at pille under garn- og stofproduktionsprocessen, således at stoffet effektivt kan forhindres i pilling.

For det andet, når forbehandling og farvning udføres i en jetfarvningsmaskine, tilsættes et smøremiddel for at forhindre friktion og reducere chancen for stofpilling.

For det tredje udføres der for polyester- og polyester- og cellulosefiberblandede stoffer en delvis reduktion af polyesterkomponenten, således at styrken af polyesterfiberen kan reduceres hensigtsmæssigt, og selv om en lille kugle dannes på overfladen af stoffet, bolden kan nemt fjernes.


polyester fabric


Kontakt os!

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Email: TONY@DCHOMETEX.COM