Noter til at køre en gardin butik

- May 21, 2019-

Hvordan fungerer gardinbutikken? Hvordan åbner man en gardinbutik?


1. Undersøg det lokale gardinmarked i begyndelsen

A: Ved, hvor dit lokale gardinmarked er koncentreret. Er det et distributionscenter for det lokale gardinmarked? Hvad med jordens omfang? Hvad er konkurrencen mellem jævnaldrende? Hvordan er forretninger? Er der nogen udviklingsmuligheder for check-in?

B: Jeg kender de lokale gardinbutikmodeller, hvilke slags produkter sælges, hvordan de bliver prissat, hvordan de opererer, og endda deres huslejer, præstation og bemanding.

C: Det sidste punkt er at forstå udsigterne for det lokale ejendomsmarked, udsigterne til dekorationsbranchen. Hvis den lokale ejendom er forholdsvis varm, vil dekorationsmarkedet ikke være dårligt, så der vil være flere mennesker, der køber gardiner efter renovering, så det skal også Lær omhyggeligt.


2. Sådan placerer du din gardinbutik

A: Til det lokale high-end curtain-marked har denne positionering høje krav til kvaliteten af gardinstofet, kvaliteten af salgspersonalet, designernes designstil og installation og eftersalg, så både i butiksdekorationen og bemanding Der er højere krav, men den enkelte værdi af gardinerne er forholdsvis højere.

B: For det lokale gardinmarked til lavpris engros er denne positioneringsmodus generelt baseret på gardiner, hovedsagelig til andre gardinbutikker, butikskrav eller direkte lagersalg til salgspersonale. Generelt har denne form for salgspositionering relativt lille investering og mindre risiko.

C: En af de mere populære er den åbne platform til gardiner. Flere sælgere er løst. Andre sælgere er deltids-og single-selling. Disse mennesker er yderst konkurrencedygtige. Denne form for markedsføring har været populær i de seneste år. Personaleomkostningerne er forholdsvis små. Hvis forskellen er nok, er den enkelte mængde også meget objektiv. Imidlertid skal gardinudstillingshallerne, der er investeret i det foregående trin, være større, og gardinens stilarter bør være mere, hvilket reducerer sværhedsgraden ved salg af gardiner.