Kvalitetsindikatorer for gardin

- Mar 04, 2019-

I de senere år er gardiner gradvist blevet en uundværlig del af familielivet med den løbende forbedring af menneskers levestandard. Så vælger de rigtige gardiner afgørende.

Gardin funktionalitet

1.Shading ydeevne

Gardinstofskygger er den mest grundlæggende funktion, når gardinerne kommer frem. Jeg vil sove sent om morgenen. Jeg føler, at neonlysene udenfor er for lyse om natten, og jeg har brug for skyggefunktionen af gardinerne.

2. Termisk isolering

Om sommeren blokerer den udendørs varmeindgang og reducerer indendørs varmeforløb om vinteren. Det er en vigtig funktion af gardin. Det meste af varmen udstrålet af sommersolen ind i rummet reflekteres tilbage. Om vinteren vil det meste af varmen udstråles fra indendørs krop og genstande til gardinerne blive reflekteret tilbage af gardinerne, effektivt forhindre varmen i at blive udsendt og forøge rumtemperaturen.

3. UV beskyttelse

De ultraviolette stråler i solstrålingen er hovedårsagen til fading og aldring af gulve, tæpper, møbler, gardiner, kunst og mange stoffer. Personer udsat for direkte sollys i lang tid vil forårsage hudkræft, og dermed forhindre UV gardiner. Fik den anden efterspørgsel.

curtain fabric

Vi er professionelle hjem tekstilstof fabrikant, vi ville være meget heldigvis for din henvendelse.

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Email: tony@dchometex.com