Sofa Produktion Proces

- Apr 09, 2019-

Carpenter Craft

1, Den oprindelige materialesammensætning

en. Rammen er opdelt i råmaterialer, der hovedsageligt består af massivt træ og fiberboard.

b. Massivt træ accepterer højkvalitets, mærkelig nordøsttørret hvid birk og fumigation. Bagning. Fugtindholdet i stofsofaen efter rebound styres inden for 12%, hvilket ikke er let at blive deformeret, beskadiget og wormed. Karakteristika for hvid birk er hårdt materiale. Stærk negleholdende kraft, der bruger træet til at gøre trærammen er langt mere stiv end trærammen lavet af fyrretræ, prisen er højere, er det mest ambitiøse træ til sofaens træramme. De vigtige afdelinger af trærammen er alle lavet af hvid birk.

c. Fiberplade: Det accepterer fiberpladet af høj kvalitet i havet, og dets kvalitet er i overensstemmelse med den nationale industrielle skala. Billederne af stofsofaen er i de anti-strejke, vandtætte og miljøbeskyttende aspekter ved inspektion af de nationale inspektionsbureauer og hjælp i trærammen.

2, Proceslayout

en. Det massive træ bortskaffes inden samlingen, og hver ramme er et håndværk.

b. For den æstetiske struktur og den forstærkede ramme er hver ledning af rammen placeret med et træstativ, der er fyldt og præcist skåret og holdes fast af lim og skruer i den mest berørte afdeling.

c. Acceptér Taiwans højkvalitets lige neglepistoler for at sikre fastheden af hver grænseflade.

Afslutningsproces

1, Den oprindelige materialesammensætning

en. Svamp: Ifølge densiteten er det normalt opdelt i medium densitet og høj densitet. Tæthedenheden er gram / kubikcentimeter. Billedet af stofsofa er en vigtig indikator for svamp. Men svampens direkte følelse er dens elasticitet og blødhed. Derfor kan svampen være høj rebound og lav rebound, hård, blød, super blød, og sofaens tæthed er valgt. En blød svamp, men en svamp af høj kvalitet er normalt høj-rebound. b. Down: bruges til bagsiden af ryggen og taljen, høj temperatur skylning og skadedyrsbekæmpelse, karakteriseret ved god ro og tekstur, folk stoler på bagsiden pad for at få en følelse af integration.

c. Bandage: Sofaen er lavet af 5 cm bred bandage i kassen. Gummibevægelsen er 1:27, teleskopstyrken er over 50.000 gange, anti-aging ydeevne er god, og temperaturen er høj, og den bruges i sofaer.

2, Proceslayout

en. Rammen er dækket af et lag med 1-2 cm tykt svamp, og udseendet er tæt knyttet til et lag af klud. Tekstil sofa billede er mindst niveau for at eliminere friktionen mellem stoffet og rammen.

b. Acceptér Taiwans højkvalitets hestepikpistoler for at sikre fastheden af vigtige dele som bandager.

Syproces

1. Stoftyper: Europæiske indgangs- og indensæsonstoffer er vores vigtige valg. Uanset om det er farvefasthed og slidstyrke, er vægten bedre end den nationale industrielle skala (300 g / kvadratmeter)

2, Udseende sy Taiwans elektriske højhastigheds-symaskine, alle medarbejdere er på posten faglig uddannelse, stingene er lige og fladt, hvert stykke stof er behandlet med straf.

tilbehør

1, lynlås

2, foden

3, hardware tilbehør


KONTAKT OS!

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Fax: 86-571-89267909

Email: TONY@DCHOMETEX.COM