Sofa Håndklæde

- May 05, 2019-

Funktionel effekt

Sofaen håndklæde har den effekt at beskytte sofaen, støvtæt, forskønne rummet, holde varmen og så videre.


Beskyttende sofa

Nye stofsofaer, hvis du ved et uheld får pletter eller ved et uhell barberer, er svært at rengøre eller reparere, selvom det kan være ret besværligt; nye lædersofaer på grund af den høje pris, skal du være forsigtig af frygt for at skrabe Broken, så vælg en smuk sovesofa kan ikke kun spille en god rolle i at beskytte sofaen, men også lettere at adskille og rense end sofaen dække over.


Beautify rummet

Sofaen håndklæde er varieret og kan have et bredere udvalg af valg. Især for ældre sofaer, hvis sofarammen stadig er stærk, bare farvet, eller barberet, eller bare du vil ændre visionen, kan du vælge et håndklæde, der ikke kun dækker sofaens mangler, men også dets unikke The blonder kan også være en god udsmykning, hvilket ikke er hvad sofaen dækker gør.


Varme effekt

Sofaens håndklæde er generelt tykkere, og nogle af det indeholder også fløjl, så sofaen håndklæde vil give en tyk følelse, især om vinteren, vil sofaen på sofaen håndklæde give en varm følelse af både udseende og følelse . Sofaen håndklæde kan gøre sofaen ser meget smukkere ud. Du kan sætte smukke tøj på sofaen for at forskønne stuen. Gør vores liv mere livlignende.