Undersøg om linnens egenskaber

- Jun 04, 2019-

1. Hygiejne: Ifølge identifikationen af præsidenten for det russiske Linen Bast Research Institute, sagde selskabets præsident, at det er ringere end linnedstoffet til den menneskelige krop (især patienter med hudsygdomme).


2. Komfort: US S. Davis brugte EEG til at registrere øjenbevægelsen og fugtigheden mellem matte, krop og hudtemperatur. Undersøgelsen af søvnvirkninger viste, at sammenlignet med bomuldslak, brugen af linnedmåtter Folk er mere tilbøjelige til at falde i søvn, sove godt og føle sig lykkelige efter at have vågnet op.


3. Kølighed: Russiske forskningsinstitutter har gennemført eksperimenter i Centralasien i syv år, hvilket viser, at iført linnedtøj er 2 til 2,5 grader lavere end overfladetemperaturen på bomulds- og silkebeklædning, mens temperaturen mellem hud og tøj er mere end det af linnedstof. Andre stoffer er 3 til 4 grader Celsius lavere, og linnedstoffer har en sugekraft på huden på kun 70% bomuldsstof.


4. Antibakteriel: Resultaterne af kontaktmetoden for bakteriernes overlevelse på tre måtter på forskellige tidspunkter af Institut for Hygiejne Mikrobiologi, Folkesundhedshøjskolen, Shanghai Medical University viser, at linnedmåden har en betydelig antibakteriel aktivitet sammenlignet med bambusmåtter og måtter. Den antibakterielle mængde Pseudomonas aeruginosa, hvidbille og andre internationale standardbakterier er mere end 65%, og inhiberingshastigheden mod Escherichia coli og Staphylococcus aureus er over 90%.HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Fax: 86-571-89267909

Email: TONY@DCHOMETEX.COM