Produktionsprocessen for chenille gardiner

- Jun 06, 2018-

Chenille gardin stof er et stof fremstillet af vride forskellige længder og stærke korte fibre eller filamenter. På grund af sin fulde ned, blød hånd, tykke stof og lette vægt, er det meget udbredt inden for boligtekstiler og Strik, danner et nyt højdepunkt i produktudvikling. Chenille gardin stof dekoration produkter kan laves om til sofa betræk, sengetæpper og senge. Tæppe, tabel tæppe, tæppe, vægdekoration, gardin gardin og andre Boligindretning smykker chenille gardiner er lavet af forskellig finhed og stærke korte fiber eller glødetråden. At se en del kaldes overflade garn eller dekorativ garn, den stærke del kaldes core garn, core garn øger styrken af chenille gardin stof garn, som tegner sig for 25% ~ 30% for sammensætningen af chenille gardin stof garn. Den dekorative garn er det vigtigste organ. , tegner sig for 70% til 75%, viser den æstetiske virkning og stilen af chenille gardin stof garn.

Produktionsprocessen for chenille gardiner: som en spinning machine ring Garnet drejes fra den øverste del af maskinen ind i midten af den hule spindel.

Blad på spindlen skærer den dekorative garn med visse mellemrum, og dekorativ garn falder mellem den centrale Garner og er output gennem rullen og guide hjul. Rullen og guide hjul foder de to centrale Garner mod den dekorativ garn. Som følge af vrid i ringen spinning spindel, den dekorative garn er fast mellem de to centrale Garner og derefter såret på en lille chenille gardiner (ca. 600 g) levering hastighed af chenille gardiner garn er 8 m/min. ~ 18 m/min, hvilket er grunden til en pris af chenille gardin stof garn er dyrt. To identiske chenille gardin stof garn er produceret på en spindel. De to Garner er endelig sår på en stor pakke. Chenille gardin stof garn er kendetegnet ved sin fulde ned, blød hånd, tykke stof og let vægt. Det er udbredt inden for boligtekstiler og Strik til at danne en ny lyspunkt i produktudvikling. Chenille gardin stof dekoration produkter kan laves om til sofa cover, bed dækning, bed tæppe, tabel tæppe, tæppe, vægdekoration, gardin gardin og andre Boligindretning tilbehør.