Gardiner

- Nov 27, 2018-

Gardiner er et gardin lavet af dekorative klud og designet til at blive syet. Hjemmet bruger almindeligt et lag af vinduet skærmen og et lag af badeforhæng. Gardinstænger har gardinstænger og gardinstænger. Gardinstænger er normalt installeret i boksen gardin; gardinstang, selv er et smykke, der kan bruges til påboltning terræn.

Stof af gardin stof er lavet af ren bomuld, hamp, polyester, silke, og kan også blandes med råvarer. Bomuldsstoffet har blød konsistens og god hånd følelse; Hamp stoffet har god drapere og stærk tekstur; den silke stof er noble og smukke, det består af 100% naturlige silke. Dens kendetegn er naturlige, uslebne, elegant og stærk følelse af lagdeling; polyester stof er meget krads, lyse farver, ingen fading, ingen svind.

Med møbler stil

Forskellige stilarter og materialer bør bruges med forskellige teksturer (råstoffer) eller udvalg af gardiner. Klassisk massivt træ møbler, mest velegnet med jacquard stof, garn-farvet stof, planter, blomster, fisk og insekter mønster er dets konstante tema. To er ledsaget af lys og bløde, rolig og kortfattet, men elegant atmosfære. Panel møbler er mere egnet til den lette og tynde trykt stof, som fuldt ud mobiliserer den visuelle følelse af linjer, farveblokke og geometriske figurer, og er malet i en levende, romantisk og enkel moderne liv scene. Moderne møbler har en bredere vifte af muligheder, og silke og metallisk glans stof gardiner er det første valg.

Med værelse funktion

Når du vælger teksturen af forhænget, bør du først overveje funktion af rummet. For eksempel, skal badeværelset og køkkenet vælge et stof, der er mere praktisk og nem at vaske. Stoffet skal modstå forurening af damp og fedt, og stilen er enkel og glat. Luksus og smukke tekstiler kan vælges i stue og spisestue. Gardiner i soveværelset er tyk, varm og sikker. Undersøgelse gardiner kræver god lys transmission, lyse og lette farver. Derudover valg af stof afhænger af rummets krav om lys, lyset er tilstrækkeligt, kan du vælge tyl, tynd bomuld eller silke stof; Hvis rummet er for lys, skal du vælge en tykkere uld blanding eller brokade til gardiner. For at modstå stærke lys; værelse krav til lys er ikke meget strenge, generelt brug almindelig trykt bomuld eller linned stof er passende.