Mat farve og materiale

- Mar 28, 2018-

Puden er et uundværligt stof i soveværelset, som er behagelig at bruge og har en uerstattelig dekorative effekt af andre varer. Brug puder til at justere kontaktpunkter mellem den menneskelige krop og sæde og bed at opnå en mere komfortabel vinkel for at mindske træthed. Fordi puden er brugervenlig og fleksibel, er det bekvemt for folk at bruge i forskellige lejligheder. Især i soveværelse er senge og sofaer meget udbredt. På tæppet, kan du også bruge puder som et sæde. Den dekorative effekt af puden er mere fremtrædende, og indvendige af puden er mere observerbare af kontrast i farve og materiale af puden og det omgivende miljø. Pude stil redigering

Fælles pude stilarter er kinesisk stil, moderne stil, klassisk, europæisk landstil, neo-klassisk stil. I valget, det anbefales at vælge ifølge stil af møbler, hvis det er kun til almindelig kontorbrug, det gør ikke noget. Forskellige stilarter har forskellige elementer. Kinesisk stil elementer omfatter kinesisk røde, røde blomster og elegante elementer. Der er folklore og enkel modernitet, som er følelsen af linjer med prikker, og farven er klar og anstændigt.

Formen af puden kan være frit udformede, for det meste firkantede, runde og ovale. Puder kan også gøres i dyr, figurer, frugter og andre interessante billeder. Typografien kan også laves med henvisning til stilen af dækslet seng i soveværelset eller stil af sofaen, eller det kan være uafhængige. På grund af sin lille størrelse er det vigtigt at være opmærksom på dens udsøgte håndværk.

Pude modstående stof findes i en bred vifte af materialer, såsom bomuld, flannel, brokade, nylon eller linned. Du kan også bruge almindelig klud til at skære din favorit mønstre eller interessante mønstre fra andre tekstiler. Du kan gøre det selv. Det er økonomisk og dekorative. Den inderste kerne kan være fyldt med svamp, skum, bomuld eller klud.

Farven på hynderne justerer atmosfæren i soveværelset. Når den overordnede farvetone i rummet er relativt simple og enkle, puden kan vedtage en lys farve med en højere renhed, og atmosfæren er aktiveret ved de lyse farveblokke dannet af puden. Hvis farven på soveværelset er lysere og rigere, overveje at bruge den simple grå farve pude for at mægle den indendørs farve.

Valget af sofa cover og andre cover håndklæder bør være egnede til størrelsen, og bør ikke være for store til at dække skønheden af møblerne. Nogle træ bordplader er ren og enkel, med en smuk tekstur. De er dækket med en hætte og forvandlet til en Slanges mund. Kort sagt, bør valget af cover håndklæde være tilpasset de lokale forhold. Med dekorative og Forskønnelse effekter, kan du vælge dristigt. Hvis du ikke har dekorative effekter eller endog påvirke den overordnede skønhed, skal du ikke fortsætte.