Produktets værdi center

- May 13, 2018-

Æra af intelligent kinesisk husholdningsartikler producenter er ankommet!

Komfort, bekvemmelighed, smag og stil er de nye livsstil, der smart kinesiske husholdningsartikler fabrikanterne stiller til rådighed for offentligheden. [Style liv], som det førende mærke af indenlandske intelligent kinesisk husholdningsprodukter fabrikanter, længe har været engageret til R&D, produktion og salg af smart kinesiske husholdningsprodukter producenternes produktlinjer, for at opbygge den fremtidige smart Kinesiske husholdningsartikler producent livsstil som virksomhedsudvikling at give forbrugerne mere smagfuld og stilfuld smart kinesiske husholdningsartikler producenter til at nyde.

I 2006, [stil liv] tog føringen i at indføre den nyeste internationale trend af intelligent elektronisk sko kabinetter i Kina, markerer den officielle start på forskning og udvikling og produktion af intelligent elektronisk sko i vitrineskabe, og gradvist at skabe en bemærkelsesværdig ny smart kinesiske husholdningsartikler producent. æra. På nuværende tidspunkt, [stil liv] har bygget den største elektroniske sko skab produktion base i Kina, med den mest avancerede intelligente elektroniske sko skab forskning og udvikling i verden, og den største og mest intelligente kinesiske husholdning varer producenten R & D designteam, at give forbrugerne med de mest attraktive smart elektronisk sko produkter, der fører industrien.

Maksimere kunde-værdi skal være centreret om maksimering af produktets værdi. Vi starter med livsstilsanalyser herpå, og vi tage altid den ulejlighed at studere og revurdere og demonstrere, at vi mindst skal have fem elementer af kvalitet, smag, sundhed, intelligence og miljøbeskyttelse. Møbler skal gøres for kinesiske husholdningsprodukter. Erhvervsliv giver tilstrækkelig bekvemmelighed, komfort, sundhed, artisteri og holdbarhed. Tage skoen kabinet som et eksempel, vi har flere gange tænkt: Hvad er funktionen af skoskab? Er det opbevaring af sko? Kan du gøre svedige fødder, stinkende fødder og Hong Kong fødder behagelig? Kan du tørre skoene automatisk? Kan du kigge i spejlet foran døren, og de sko du bærer er ikke gode? Kan du forhindre skoene at få mugne? og mange flere. Udgangspunktet for excellence er at finde ud af de behov, som andre ikke har bemærket, at bryde flaskehalsen for andres forveksling og at løse de presserende behov hos mennesker. Når andre møbler virksomheder kæmper stadig for funktionen lagring af den skoskab, har [stil liv] allerede kørt et rødt støv. Har brug for at tage intelligentization af møbler som en udviklingsmodel og udvikle flere ekstra funktioner baseret på familien. Kerneværdi i skoen er sublimeret fra oplagring til et sundt og varmt hjem til skoen.

I mere end 100.000 boliger leverer tusindvis af business kontorer, hoteller, underholdning klubber og hundredvis af regeringsorganer, [Easy Life] smart elektronisk sko kabinetter automatisk desinfektion og automatisk rengøring af sko for millioner af forbrugerne. Intelligente tjenester såsom automatisk fugt beskyttelse og innovativ udvikling af en række forskellige funktioner som tidsstyret start, clock display, touch screen og intelligent hukommelse. [Stil liv] Intelligent elektronisk sko kabinetter begyndte med ændringen af originale og enkelt traditionelle fodtøj opbevaring metoder, med det formål at skabe en smart liv model, førende kinesiske forbrugere til at opleve den komfort og bekvemmelighed bragt af [elektronisk liv] smart elektronisk sko kabinetter. sundhed.

Som en professionel intelligent kinesisk husholdningsartikler producent mærke, [stil liv] er overbevist om, at den fremtidige menneskelige samfund træder æra af smartere kinesiske husholdning produkter producenter med mere intelligens og større vægt på smag og personlighed. Derfor, strategien for udvikling af brandet [stil liv] vil udvide produkt layout til forskellige intelligent kinesisk husholdningsprodukter producenter herunder intelligent elektronisk sko kabinetter, skabe en ny og spændende og intelligent Kina i Kina. Husholdningsartikler producent livsstil.