Gardinernes funktion

- Mar 18, 2019-

1. Beskyttelse af privatlivets fred: Forskellige indendørs områder har forskellige standarder for beskyttelse af privatlivets fred. Stuen er et offentligt aktivitetsområde for familiemedlemmer, og kravene til privatlivets fred er lave. De fleste af familiens stuer åbner gardinerne. For soveværelset, toilettet mv. Kan folk ikke kun se det, men de kan ikke engang se skyggen. Dette har medført forskellige problemer i valget af gardiner i forskellige områder. I stuen kan vi vælge et stof, der er gennemskinneligt, mens soveværelset bruger et tykkere stof.

2. Dekorativ effekt: Gardiner beskytter ikke kun privatlivets fred, men også dekorationens rolle. Gode gardiner har en afslutning på huset. Selvom boligindretningen er for simpel og almindelig, hvis der er et gardin i hjemmet, der passer perfekt til den overordnede stil i stuen, vil det give gæsterne en følelse af lyse øjne og effekten af styrker og svagheder.

3. Brug af lys: Anvendelsen af lys her refererer til problemet med effektivt at bruge lys i tilfælde af beskyttelse af privatlivets fred. I stuen kan ingen lide at blive set af andre, men langsigtede tunge gardiner vil påvirke belysningen. I dette tilfælde kan gazeen bruges dygtigt.

4. Lydabsorption og støjreduktion: Gardiner med passende tykkelse kan forbedre efterklangseffekten af den indendørs lyd. På samme måde er tykke gardiner også gode til at absorbere noget af støj udefra og forbedre lydmiljøet i rummet.

5. UV-beskyttelse: Det har fordelen af UV-beskyttelse, som effektivt kan forhindre UV-skader på hud og møbler. I direkte sollys skal du blot trække på de let spunnede UV-beskyttelsesgardiner for nemt at blokere UV-beskadigelsen og skabe et behageligt og sundt hjemmemiljø.

6. Vandtæt, brandsikker, oliesikker, støvtæt, statisk elektricitet: Materialets forskellige funktioner er forskellige. Gardindugen behandlet med nanomaterialer og nanoteknologi holder sig ikke til vandet, selvom det er farvet med olie, kan det suges med et serviet. Det har også antistatisk virkning, så længe luften flyder, er den antistatiske effekt bemærkelsesværdig.

curtains