Hvordan distribuere kvaliteten af kunst sofa stof

- May 31, 2018-

Der er mange slags sofa materialer, såsom læder, stof, plade + massivt træ, rattan, massivt træ + stof osv. Vi ved, at sofaen er de fleste møbler, der kan vise stil og stil i hjemmet i den levende værelse. Sofaerne lavet af forskellige materialer har forskellige oplevelser og stilarter. Det er også anderledes. Hvordan fortæller du forskellen mellem stofsofa stoffer? Jeg tror, at alle har sådanne spørgsmål. Vi har også brug for at vide nogle kluds sofa-shoppingguider, når vi køber en sofa.

Hvordan man skelner stofsofa stoffet er godt eller dårligt

1, se på tøjet fladt

Da der er en fyldning inde i sofaen, er det meget vigtigt, om kluden er stram, flad og lige. De to håndlister og leddene på sædet og ryggen kontrolleres ikke for folder.

2, se tykkelsen af stoffet

Den tykke sovesofa er mere holdbar og holdbar, og stoffet er for tyndt for let at beskadige og rynke. Kig på stoffet til syv eller så fireball rynker. 3, se på klud udskrivning

Generelt er det tynde stof af det trykte mønster billigt på grund af den enkle proces, og mønsteret og lignende er vævet, og jo tykkere og højere. Når du køber, skal du nøje overholde stoffets mønster. Mønsteret vævet af forskellige bredde- og længdelinjer har en tredimensionel effekt, som ikke er så glat som et trykt stof. Desuden er stoffene lavet af ren bomuld og ren uld højere end almindelig rayon. Derudover skal du omhyggeligt kontrollere, om sofaen er let at fjerne under køb for at lette fremtidig rengøring i brug. 4. lugte lugt Dette er en metode, som mange mennesker kan tænke på. En god sofa skal være naturlig og miljøvenlig uden lugt. Hvis sofaen har en skarp lugt, skal den være lavet af ringere stof. Tøj sofa køb guide stil bør først vælge det mønster og stil, du kan lide, være opmærksom på stilen i det overordnede hjem, er det bedst ikke at vælge en lys farve, lyset stof er ikke modstandsdygtigt over for snavs og svært at rengøre.

Stoffet bruges til at mærke tykkelsen af stoffet. Generelt er det tykkere stof bedre, fordi det er mere holdbart. Stoffer fremstillet af ren bomuld og ren uld er højere end almindelig rayon.

Håndværkskontrol af problemer som off-line, hårfjerning, farveforløb osv. Overfladen af en vellavet stofsofa skal være glat og glat, ikke groft og godt. Kontroller hyldearbejdet, uanset om overfladen er glat eller ingen farve og ikke gør hånden skadelig.

Vask og kontroller vaskemetoden for kluden for at se om den er vasket eller renset, for at undgå ukorrekt vedligeholdelse eller rengøring i det senere trin og beskadige sofaens overflade. Mønsteret ser nøje på stofmønsteret. Mønsteret vævet fra forskellige bredde- og længdelinjer har en tredimensionel effekt, som ikke er så glat som et trykt stof.