Hvad med bakterierne på sofaen

- Mar 22, 2019-

Klædesofaer gør ikke blot stuen mere indbydende, men også blød og behagelig. Sammenlignet med lædersofaer er stoffets fibre imidlertid mere tilbøjelige til at opbevare støv og snavs og er mere tilbøjelige til at absorbere fugt. Hvis det ikke rengøres ofte, kan stofsofaen opdrætte skimmel og mider, hvilket kan påvirke helbredet.

sofa fabric


Regelmæssig støvfjernelse hver uge,

Ifølge eksperter, for at holde sofaen ren, er det vigtigste at regelmæssigt fjerne støv en gang om ugen. Brug først et tørt håndklæde til at slå, fjern støvet og tør derefter kluden af med et vådt håndklæde. Hvis du bruger støvsuger, vil støvfjernelsesvirkningen være bedre, men brug ikke sugebørsten, men undgå også suget med ekstra stor sugning, ellers kan tråden slettes. Støvsugeren kan forsynes med en flad spids for at justere suget til mellemstyrken for at fjerne støv fra slidserne i sofaen. Sofaens armlæn, puder og sprækker er alle områder, der kræver fokus på rengøring.

Dekontaminering hemmelig opskrift

Når overfladen af sofaen er farvet, skal du bruge et rent klud eller vandbaseret rengøringsmiddel til at tørre udefra til indersiden, indtil pletten er fjernet, men skrubbe ikke med rigeligt vand for at forhindre, at vand siver ind i det indre lag af sofaen, hvilket får rammen inde i sofaen til at blive deformeret af fugt. Let at opdrætte skimmel. Desuden skal sofaen dækkes og rengøres en gang om året. Det er nødvendigt at være opmærksom på, at rengøringsmidlet skal vaskes grundigt væk, ellers vil det være mere modtageligt for snavs. Når vejret er fint, fjern de aftagelige puder, puder osv. Ind i solen for at fjerne fugt og dræbe skimmelsvamp.


HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Email: TONY@DCHOMETEX.COM