Blackout gardinstof

- Mar 01, 2018-

Hvilke stoffer anvendes til alle mørklægningsgardiner? Der er tre hovedtyper af stoffer til mørklægnings gardinstoffer:

Den første er den originale grå stof på forsiden, som kan farves, og ryggen er PVC-belagt, men miljøet er dårlig.

Den anden er at tilføre PVC-klud til masken, ryggen er også en belægning, der er lavet af plast, som er tykkere end den tidligere og har en god skyggende effekt. Ulempen er, at den er skør, let at alder og miljøvenlig.

Den tredje type er en blanding af linned og bomuld. Dens egen vægt er relativt tung, og draperingen er god. Det kan gøres direkte til gardiner. Den har god miljømæssig ydeevne, men farven er single, dybest set kun mælkhvid. Gardiner er meget udbredt i livet, og gardinematerialerne i forskellige rum er forskellige. Lad os nu finde ud af, hvilken slags gardiner der er lavet!

1, soveværelset med bomuld eller hamp, fordi bomuld, linned er et almindeligt materiale til gardiner, let at vaske og udskifte, egnet til soveværelset;

2, stuen er egnet til gasbind gardiner, gasbind gardiner er meget dekorative, kan forbedre dybdefølelsen i rummet, god lys transmission, egnet til brug i stuen og balkonen;

3. Bambusgardiner er velegnede til stuen balkoner. Bambusgardinet har klar tekstur, god belysningseffekt og er slidstærkt, fugttæt, muggfast og forsvinder ikke.

4, satin, flocking gardin tekstur er delikat, luksuriøse og smukke, skygge lydisolering effekt er god, men prisen er relativt høj;

5, man-made fiber gardiner er hårde, nemme at vaske og holdbare, god skygge;

6, undersøgelsen, restauranten skal bruge persienner, undersøgelsen rummet generelt ikke har brug for for stærkt lys, kan du bruge persienner til lys justering.

Der er mange slags gardinmaterialer, og funktionerne i forskellige materialer er forskellige. Du kan vælge gardinmaterialet efter dine egne behov.