Hvad er en flok klud

- Apr 16, 2019-

Stoffet har stor betydning for sofaen. Et godt stof er ikke kun udsøgt i udseende, men har også en god kvalitet. Touch og siddende er også fremragende.


Flocking klud

1. Produktionsproces: Flocking er den fysiske egenskab ved at tiltrække modsat køn, således at fluffen er negativt ladet, og stoffet der skal flockes, placeres under nulpotentiale eller jordforbindelse, og villusen tiltrækkes af plantekroppen. Den vertikale acceleration accelererer til overfladen af genstanden, der skal flockes, og villi er lodret klæbet til plantekroppen på grund af klæbemidlet påført plantekroppen.


2, fordele: stærk stereoskopisk effekt, lyse farver, blød hånd, god farvefasthed, friktionsmodstand, glat og problemfri.


3, Rengøringsmetode: Vær opmærksom på rengøring, lad det ikke vaskes i vandet for at vaske eller børste. Brug kun bomuldsgas, der gnider alkohol eller benzin forsigtigt gnidning på linjen, hvis flannellen er for våd, må du ikke tvinge som ikke til fluffen er taget af, hvilket påvirker udseendet. Den korrekte rengøringsmetode bør være at bruge begge hænder til at fjerne fugt eller lade det tørre naturligt og glatte fluffen i en retning, så det oprindelige udseende af flokkning kan opretholdes.
KONTAKT OS!

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Fax: 86-571-89267909

Email: TONY@DCHOMETEX.COM