Hvad skal jeg gøre, hvis stofsofaen har lugt

- Apr 08, 2019-

1, stof lugt. Hvis stoffet i stofsofaen har en lugt, skyldes det for det meste, at de materialer, der anvendes til behandling af stoffet, ikke er miljøvenlige. I dette tilfælde skal sofaen kun fjernes og vaskes en gang, og duften er stærkt reduceret. Det er ikke rigtigt, at sofaen stof er for lav.

2, svamp duft. Duften af en svamp er generelt lille, men hvis skummelsen ikke er på plads, vil den også forårsage en forøgelse af lugt, hvilket let kan mærkes af mennesker, der er følsomme over for lugt. I dette tilfælde kan nogle luftforfriskninger placeres ved siden af sofaen for at gøre svampens lugt fortyndet.

3, krydsfiner lugt. Duften af krydsfiner, der anvendes i sofaens inderside, er den mest skarpe. Hvis der er en duft, skal du kontrollere, om der er en åben lynlås på sofaen, og der er en vinduesåbning, der gør det muligt for lugt at fordampe naturligt.


For at forhindre sofaen i at lugte under brug, skal den rengøres regelmæssigt.

1. Skrub med en svamp. Svampfriktion vil have statisk elektricitet, hvilket er meget nyttigt for fjernelse af sofapletter. Du kan bruge en svamp til at hente en lille mængde vaskemiddel til forsigtigt skrubbe på sofaens overflade.

2. Brug et særligt rengøringsmiddel til sofaer eller tæpper. Generelt købes en sofa eller et tæppe, og der leveres en vis mængde rengøringsmiddel. Dette særlige rengøringsmiddel tørres gentagne gange på den snavsede overflade af stofsofaen, og effekten er også ideel.

3. Brug et rent vand til delvist skrubbe. Hvis ovenstående metoder ikke er i stand til at rengøre snavset i stofsofaen godt, skal du fjerne stofens overflade og rengøre den med vand.

KONTAKT OS!

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Email: TONY@DCHOMETEX.COM