Fordele ved stoffet gardiner

- Sep 20, 2019-

1.Justering af indendørslampe

Stofgardiner har funktionen til at justere indendørs lys, belysning eller skygge i henhold til livets behov.

2.Beskyttelse af privatlivets fred

Brug stofgardiner til at dække udsigten udefra for at forbedre privatlivet i det private rum.

fabric curtains

3. udbredende landskab

Hvis landskabet uden for vinduet ikke er ideelt, kan gardiner bruges til at dække eller dekorere landskabet uden for vinduet, så folk ikke er opmærksomme på det. På den anden side, hvis udsigten uden for vinduet er meget imponerende, kan du også tiltrække folks syn gennem gardinerne og komme ind i rummet ved udsigten.

4.Beskyttelsesmøbler

Under påvirkning af høj temperatur og højt lys er trægulve, tæpper, klaverer og møbler tilbøjelige til at falme og deformeres og påvirker endda deres funktioner og brug. Gardiner med solafskærmning og sollys kan beskytte dem mod sollys og reducere skader.

5. Regulering af stuetemperatur

Om sommeren trænger solskinsvarmen ind i rummet gennem vinduerne. Hvis du vil undgå sommeren, skal du vælge gardinstoffer, der kan beskytte og forhindre stråling. Om vinteren spredes varmen fra indendørs stråling gennem vinduerne til det udendørs, så du kan have tykkere gardiner til at modstå kulden og justere indetemperaturen.

curtain

6.nedsættelse

Gardiner er kommunikationsmediet mellem rummet og omverdenen, og den ydre stemme overføres også til rummet gennem vinduerne. Gardinet med tykkere uld og andre stoffer kan absorbere støj og spille en vis rolle som lydisolering og støjforebyggelse.

7.decoration

Lyse farver, rige mønstre og skiftelige stilarter af gardiner spiller en vigtig rolle i indretning. Forskellige dekorative effekter er opnået gennem forskellige stilarter og materialer. Uanset om det er indendørs til udendørs eller udendørs til indendørs, er gardiner vigtige midler for beboerne til at udtrykke deres følelser og kommunikere med miljøet.