Anvendelse af polyesterstof

- Nov 28, 2019-

Som vi alle ved, er polyesterstof det mest almindelige kemiske fiberstof i vores daglige liv. Polyesterstof har egenskaberne ved god rynke modstand og fastholdelse, så det er mere velegnet til fremstilling af beklædningsstof. Men derudover kan polyesterstof bruges til boligindretning?

Med hensyn til egenskaber har polyesterstof høj styrke og robusthed, hvilket er mere velegnet til fremstilling af beklædningsprodukter; og polyesters lysbestandighed er ikke dårlig, så mange producenter fremstiller gardiner af polyesterstof, især lysbestandigheden af polyesterstof efter glas er direkte højere end nitrilfiberens

Naturligvis indeholder polyester mere end disse, polyesterstofs fugtabsorption er dårlig, iført en følelse af indelukket varme, samtidig er det let at bringe statisk elektricitet, snavs, påvirke skønheden og komforten. Det er dog let at tørre efter vask, og vådstyrken falder næsten ikke, deformeres ikke og har god vaskbarhed. Polyesterstof har god kemisk resistens. Syre og alkali skader det ikke meget, og de er ikke bange for skimmel og møl. Derfor kan polyester også bruges som sovestof, og det er ikke let at deformere.

19160002646657936557