Kort introduktion af fløjlsstof

- Oct 09, 2019-

Fløjl er en generel betegnelse for klippede fløjlsstoffer. Overfladen er fluffy og består for det meste af specielt silkeskæring. Fordi villus er parallel og pæn, præsenterer den den unikke fløjl. Såsom fløjl, jockey-fløjl osv. Til beklædning og dekoration.

Brug af fløjl

Det kan bruges til gardintøj, dekorativt tøj til biler, sofadæksel, foring af bagageindpakning og hynde osv., Især til offentlige steder som hoteller, hoteller, teatre og boligindretning efter udskrivning. Den har en bredde på 160 cm og vejer ca. 250 gram pr. Meter. På nuværende tidspunkt er engrosprisen ca. 14,50 yuan per meter for fløjlestykke, hvilket er velegnet til fremstilling af tøj. Gyldent fløjl til en pris på 7-8 yuan bruges til dekorative ornamenter af gulvboder. Der er mere end 20 slags mønstre og farver.

Silk Velvet Cushion

Fløjlsegenskaber

1.Velvet stof er silkeagtigt og elastisk, hvilket gør tøj af høj kvalitet. Selvom det falder lidt hår, er det blødt og hudvenligt efter rengøring.

2.Velvet har fremragende biokompatibilitet med menneskekroppen, og dens friktionsstimuleringskoefficient er kun andet end silke på grund af dens glatte overflade. Derfor, når vores delikate hud mødes med den glatte og delikate silke, plejer den hver inch af vores hud med sin unikke bløde struktur og i henhold til kurven i menneskekroppen.

3.Velvet bruges i vid udstrækning i beklædningsstoffer. Det har fremragende rynke modstand, elasticitet og dimensionel stabilitet, god isolering og bred anvendelse. Det er velegnet til tøj til mænd, kvinder og børn.

4.Velvet har mange fordele, såsom parasol, lysoverførsel, ventilation, varmeisolering, anti-ultraviolet, brandbeskyttelse, fugtbestandig, let at rengøre og så videre. Det er et meget godt stof. Det er meget populært inden for moderne beklædningsproduktion.