Egenskaber ved polyesterstof

- Nov 04, 2019-

Fordele:

1. Polyesterstof er modstandsdygtig over for korrosion af forskellige kemikalier. Syre og alkali skader det ikke meget, og det er ikke bange for at blive beskadiget af orme.

2. Polyester er det stof, der har den bedste varmemodstand i syntetisk fiberstof, og det har termoplastisk egenskab.

3. Polyesterstof har høj styrke og elastisk nyttiggørelsesevne, så det har egenskaberne fasthed, holdbarhed, rynke modstand og fri for strygning.

4. Lysbestandigheden af polyesterstof er bedre end for naturfiberstof, hvilket er lig med akrylstof.

Polyester Curtain Fabric

Ulemper:

1. Dårlig hygroskopicitet, dårlig hygroskopicitet i polyesterstof, så polyestertøj får en varm følelse, når man bærer. Tilsammen bærer den simpelthen statisk elektricitet, inficerer støv og påvirker skønhed og komfort. Men efter rengøring er det meget enkelt og tørt, og vådstyrken falder næppe, ikke deformeres og har fremragende bærbar funktion.

2. Dårlig dybbarhed, fordi der ikke er noget specifikt farvestofgen i polyester-molekylkæden, og polariteten er lille, så farvningen er vanskelig, og farveligheden er dårlig, og farvestofmolekylerne er ikke let at komme ind i fiberen, men farvestyrke efter farvning er fremragende, og det er ikke let at falme.

3. Let at pille. Polyesterstof er et af de syntetiske fiberprodukter. Der er imidlertid et pillerfenomen i alle syntetiske fiberprodukter. Derfor vil polyesterstoffeprodukter have et pillerfenomen efter en brugsperiode.

4. Dårlig modstand mod fusion. Polyesterstof har dårlig modstand mod fusion. I tilfælde af gnister og aske er det let at danne huller. Derfor skal berøring af cigaretskodder og gnister undgås, når du bærer.