Fordele af hør og bomuld tekstiler

- Mar 26, 2018-

Kinesiske hør og bomuld fabric producenter blended trykte stoffer kombinere fordelene ved naturlige fibre, både hør og bomuld, samt rynke modstand og drapere. De er en sjælden blanding af produkter i de seneste år. Denne klud er lavet af hør/bomuld og 55/45 blandet garn og er vævet på en kårde væven ved hjælp af fine Lærredsvævet. Hun nyder hjerter af det store antal købmænd med fordelene ved komfortable iført, dinglende, rynke, blød hånd, ren farve, nem pleje og god at tage. Dets stof bredde er 63 tommer, som er egnet til at gøre mode, jakkesæt mv. Det er både elegante og stilfulde, og tilføjer ungdommelige vitalitet. Kinesiske hør bomuld stof fabrikanten ledning stof er lavet af 40/2 * 20 + 40 / 2 + wire.

Sammensætning og indhold: 92% bomuldsklud, 8% linned. Vævning på rapier væven bruger Lærredsvævet. Det er forarbejdet af forskellige processer såsom svidning, fjernelse af pletter, ilt blegning, forme, vask og polstring. Dette stof er begunstiget af kinesiske og udenlandske forretningsmænd og kunder for sin unikke tekstur, føle og udseende. Stoffet kan også være farve-udvalgt efter kundens foretrukne, og valget af farver blændende og overvældende. På grund af sin overlegne tekstur, dette stof, kan bruges til at gøre high-end skjorter, fritidstøj og jakkesæt til mænd og kvinder, således at mennesker kan bære en ædel og raffineret fornemmelse.

Ifølge handlende er på grund af det høje tekniske indhold af dette stof, overlegen i forhold til den generelle blandet stof i form af stil og udseende, så prisen er dobbelt så høj som for almindelige tekstiler. De er alle ser på kvaliteten og derefter tale om prisen.