Rengøringsmetode af gardin til bomuldsstof

- Nov 04, 2019-

1. Alle former for vaskemidler kan bruges enten for hånd eller med maskine. På grund af den dårlige elasticitet af bomuldsfiber er det imidlertid ikke nødvendigt at vaske det med en stor fil for at undgå deformation og størrelsepåvirkning.

2. Hvid gardinklud kan vaskes i høj temperatur med stærkt alkalisk vaskemiddel for at bleges og suges i varmt vand for at undgå gule svedeplader. Gardineklud i andre farver skal vaskes med koldt vand i stedet for vaskemiddel eller vaskepulver, der indeholder blegende ingredienser, for at undgå misfarvning, og vaskepulveret må ikke hældes direkte på bomuldsstoffet for at undgå lokal misfarvning.

curtain

3. Lys farve og hvid kan blødlægges i 1-2 timer, og vaske- og dekontamineringseffekten er bedre. Blødgør ikke den mørke farve for længe for at undgå falmning. Vask det i tide. Tilsæt en skefuld salt i vandet for at gøre tøjet ikke let at falme.

4. Når gardintøjet vaskes og drænes, skal det foldes op, og et stort antal vand skal presses ud eller rulles op med en håndklædetaske for at presse vand. Ved rengøring af forskellige gardiner er det ikke tilladt at dreje kluden med magt for at undgå, at kluden går ud af form. Dryp ikke tørt, så gardinet klæder for meget ud af formen efter tørring.