Rengøring af tøjsofa er vigtig

- Jan 02, 2020-

Først aftagelige og ikke-aftagelige rengøringsmetoder for stofsofa

1. Rengøringsmetode til aftagelig stofsofa Rengøring af bomuldsstof: Kan vaskes ved lav temperatur, men prøv ikke at bruge vaskemaskine eller blegemiddel for at undgå misfarvning. Rengøring af jacquardstofsofa: dens fordel er, at den ikke falmer let og kan vaskes i maskinen. Hvis rayon, rayon osv. Tilføjes stoffet, skal det dog tørrenses. Bemærk: Uanset om det er trykt klud eller jacquard klud, når stoffet er lavet af krympbare naturlige fibre som hamp og uld, kan det kun tørrenses.


2, ikke-aftagelig rengøringsmetode for klud sofa

Rengør støvet: Brug først en støvsuger til at rengøre støvet på stofsofebordet, og tør det derefter forsigtigt med et håndklæde. Husk ikke at skrubbe med en stor mængde vand, for at vand ikke trænger ind i sofaen og får siderammen inde i sofaen til at blive fugtig, deformeret og sand krympe. Rengøring af farvede drikkevarer som kaffe: Hvis kaffe og andre drikkevarer er dryppet på sofadækslet, skal du straks tage et håndklæde og dyppe det i varmt vand for at suge drikkevaren ud af sofaens overflade, og jo før jo bedre, hvis tiden forlænges Det bliver vanskeligt at håndtere stædige pletter, og sofaen med en fløjlsoverflade rengøres: Pind med en ren børste dyppet i lidt fortyndet alkohol, og blæs derefter tør med en hårtørrer. Hvis du støder på saftpletter, skal du bruge lidt bagepulver og vand, og derefter tørres med en klud, kan pletterne også fjernes.


For det andet den generelle metode til rengøring af stofsofa

1. Støvsugermetode: Stofsofaer er mere tilbøjelige til at være beskidte end lædersofaer, så for at sikre renheden og skønheden i stofsofaer skal de rengøres regelmæssigt. Brug af en støvsuger til rengøring af stofsofaen er en meget god metode, og det kan effektivt rydde op i støvet på stofsofaen.

2. Rengøringsmetode: I dag har almindelige stofsofa sofa dæksler. Du kan fjerne sofadækslet for at rydde det, men du skal være opmærksom på hyppig rengøring, fordi stoffet af stofsofaer falmer, krymper og deformeres. Alle kan tage stoffets sofadækslet af og rengøre det grundigt efter brug i det omkring et år.

3. Sprøjt antifouling agent: Når du skifter det nye låg på stofkunst sofaen, kan du sprøjte et lag stof antifouling agent på overfladen, så du effektivt kan undgå støvforurening.

4. Dækket sofahåndklæde: Da stofsofaen er mere modstandsdygtig over for snavs, især placeringen af armlænet, hovedet og hynden. På disse steder kan du bruge sofahandklæder til at dække, og derefter bare rengøre sofahåndklæderne, hvilket er praktisk.

5. Professionel rengøring: I store områder med pletter på stofsofaer skal professionelt rengøringspersonale blive bedt om at rengøre dem. Hvis du renser den selv, vil det sandsynligvis skade sandoverfladen på stofsofaen, hvilket ikke er godt.


For det tredje, særlige rengøringsmetoder til stof sofaer

(1) Udstyr til vandekstraktion: sofabørste, sprøjte, vand sugemaskine, sauna maskine, højtemperaturrenser. Brugsmiddel: pletterfjerner med høj skum. Betjeningsmetode: 1. Støvsug fuldstændigt med en støvsuger 2. Fortynd vaskemidlet, eller sprøjt det ind i vandbeholderen 3. Sprøjt vaskemidlet på sofaen. 4. Efter 10 til 15 minutter løsner pletterne sig fra fiberen. 5. Brug en sauna og højtemperaturrenser Brug skiftevis, mindst to gange efter vask. 6. Brug en vandsugemaskine til at suge den vaskede sofa, mens du rengør sofaen. 7. Lad sofaen tørre helt. For at fremskynde sofaen til at tørre, kan du starte softtørreren.

(2) Udstyr og værktøjer til tørskumrensning: sauna-maskiner med sofabørster og bubblere, højtemperaturrensere, støvsugere. Brug agent: læder sofa plejemiddel, sofa pletfjerner. Driftsmetode: 1. Brug en støvsuger til fuldt støvsugning 2. Delvis behandling betyder, at du bruger en speciel rengøringsmiddel til separat behandling af olieflekker og pletter på sofaen. 3. Fortynd skumpletfjerner i skumkassen 4. Dæk sofaen med en klud Efter børstning børstes kanter, hjørner og steder, hvor maskinen ikke kan skubbes. 5. Brug en enkelt-disk maskine udstyret med en bobler og sofabørste til at vaske sofaen med en tør skumbørste. 6. Handle et stykke tid, og gentag derefter 7. Brug en højtemperaturrens til at rengøre sofaen. Udfør desinfektion, sterilisering, rengøringsbehandling 8. Lad vandsugemaskinen suge tørt skum for at gøre sofaen helt tør.