Curtain Cleaning Points

- Mar 11, 2019-

Den anvendte mængde gardiner er meget stor, så det er umuligt at forberede mange sæt. Vær derfor forsigtig ved brug og rengøring for at undgå skader på gardinet.

Gardinerne, der har hængt i lang tid, er forurenet af støv og skal rengøres. Følgende rengøringsmetoder hjælper dig lidt. Gardiner lavet af almindelige stoffer kan skrubbes med en fugtig klud, eller de kan vaskes i rent vand eller i en vaskemaskine på en konventionel måde ved brug af et neutralt rengøringsmiddel. Stoffer, der let krympes, skal rengøres så meget som muligt. Det er ikke praktisk at kontakte sælgeren for at forstørre størrelsen og opnå en stor grad af strygning.

washing curtains

Lærred eller linned gardiner er vanskelige at tørre efter vask, så det er ikke egnet til at vaske direkte i vandet. Det er bedst at bruge en svamp til at vaske noget varmt vand eller sæbeopløsning frem og tilbage og derefter rulle det op efter tørring.

Fløjl gardinerne er beskidte. Sug gardinerne i en neutral rengøringsopløsning, tryk dem forsigtigt for hånd, vask dem og læg dem på en skrå hylde for at lade vandet dryppe automatisk.

Elektrostatiske flockningsgardiner (skyggelag) er mindre tilbøjelige til snavs og kræver ikke regelmæssig rengøring. Men hvis rengøringen ikke skal vaskes i vandet eller børstes, skal du blot tørre det af med bomuldsgas og alkohol eller benzin. Hvis flanellen er for våd, skal du ikke vride det tæt for at undgå, at fluffen fjernes og påvirker udseendet. Den rigtige rengøringsmetode bør være at trykke vandet med begge hænder eller lade det tørre naturligt, så det flockende stof kan opretholdes.

washing

Gardinhovedet og kakerlakken gennemblødes i vand, vaskes derefter med varmt vand tilsat sodavand og vaskes derefter to gange med mildt rengøringsmiddel eller sæbevand. Gnid forsigtigt, når du vasker, og skyll derefter med vand. Når du tørrer, skal du arrangere det og lægge det på et rent bord eller en ramme.