Curtain Track Installation Metode

- Mar 27, 2019-

I dag optager gardiner en meget vigtig position i boligindretning, så hvad er den formelle installationsmetode for gardiner?

Curtain

Introduktion til klassificering af gardinskærme

Rullegardin

Designet af rullende gardinnetgardinet er lavet af et relativt hårdt materiale, og stoffet i det rullende stof er også meget glat. Rullevindet består af to dele: en styreskinne og et gardinlegeme. Hjulet bevæges nedad ved hjulets rotation og styreskinnenes aksel. I modsætning til den romerske blind kan rullebanens styreskinne rulle op i gardinlegemet og samle det i styreskinnen.

 

Lodret gardin

Det vertikale gardin kaldes også et lodret gardin. Det er mange blade, der hænger på sporet af gardinet. Det kan også let og fleksibelt dæmpes for at opnå effekten af skygge. De draperede gardiner er elegante, generøse og lyst foret. Der er også mange forskellige materialer. Ifølge de forskellige driftsformer er de opdelt i: manuelle lodrette persienner og elektriske lodrette persienner. Udseendet kan opdeles i: lige lodrette gardiner og buede skinne lodrette persienner.

 

Curtain track installationsmetode

Orbital position

Når vi installerer gardinskærmens spor, skal vi først bruge linjen til at bekræfte den specifikke stjerne på installationssporet. Nøjagtigheden af denne linje er direkte relateret til succesen eller fejlen i vores installation af gardiner. Først måler vi afstanden mellem monteringsskinnehullerne og størrelsen af skinnerne, der skal installeres.

 

Montering spor

Der er også forskellige typer gardin skærmspor. Tætsporet har et enkelt spor og et dobbeltspor og tre spor, f.eks. Når bredden af brystruden er større end 1200 mm. Gardinstængerne skal afbrydes, og bøjningerne skal være forskudt. Bøjningerne skal være glatte og overlapningslængden skal ikke være mindre end 200 mm. Tungt gardinskinner skal tilføjes med maskinskruer, mørke gardiner skal være bagmonterede skinner, tunge gardinskinner med små hjørner og fine pladser, træsømsspecifikationer bør ikke være mindre end 30 mm.

Installationsvindue

Ved montering af handlerens gardin skal du først fastgøre stangens forbindelsesstykke og derefter montere gardinets vinduestang eller -tråd og trække det på fastgørelsesstykket. Standardbredden af et gardinspor er større end 15 cm, og enkeltskinnen kan reduceres i henhold til de relevante forhold, så den er flad og i overensstemmelse med rumhøjden.