Kender du kendetegnene for disse fem Sofa Fabrics

- Sep 21, 2020-

I det moderne samfund, folk er mere villige til at vælge stof sofaer, når de vælger sofa stuer. Stof sofaer har flere valgmuligheder i farve, stil og komfort. Så hvad er de stoffer til stof sofaer? Hvor meget ved du om sofastoffer? Dernæst vil jeg introducere de særlige kendetegn ved fem sofa stof. Lad os tage et kig.

sofa fabric

1. Imitation linned

Imitation linned er den mest almindelige stof, der anvendes i sofaen. Efterligne linned kan ses bogstaveligt, ikke rent linned, men efterligning linned. De fleste af de linned-lignende stoffer er vævet af polyester fibre. I udseende, linned-lignende og bomuld-linned er meget ens, men fornemmelsen er helt anderledes. Da det ikke bæres på kroppen, er det ikke nødvendigt at bruge rent linned. Den efterligning linned's anti-pilling, ikke-fading, super slidstyrke og andre egenskaber gør det perfekt til anvendelse af sofaen.

2. Jacquard stof

Dette er en kemisk fiber blandet stof eller bomuld stof med en væve mønster. Teksturen er fin og blød, især glans, drapere og luft permeabilitet er gode. Opdelt i to slags hvid vævning og garnfarvet vævning. Generel jacquard klud kan bruges til sofa, lagner, gardiner og andre dekorationer, mens mere delikat jacquard poplin kan bruges i tøj. Jacquard stoffer har forskellige størrelser i mønstre. Jacquard mønsteret har en enkelt blomst, 2 blomster, 4 blomster eller mere af samme mønster i hele rammen. Mønsterområdet er bredt og udsøgt. Der er hovedsageligt dyr, landskab, blomst og andre mønstre, som er meget tre-dimensionelle, og farven er særskilt; det lille jacquardmønster De fleste af de små geometriske mønstre vises gentagne gange. Fordi de er vævet af 16-24 side dobby væve og begrænset af antallet af helede rammer, mønstrene er relativt enkelt og gentages.

3. Sammensat klud

Teknologien af komposit klud har været meget moden og er i konstant forbedring. Kompositstoffet er meget velegnet til fremstilling af sofa på grund af dens vandtætte, åndbare og komfortable egenskaber.

4. Chenille

Det er en ny type fancy garn, også kendt som chenille. Denne form for stof er meget populær på markedet for nylig. Dens anvendelse giver hjemmet tekstilstoffer en tyk følelse. Dette stof har en smuk og ædel udseende, buttet ruskind, stærk vand absorption, blød og behagelig hånd føler, god drapere, og meget varme. Når du vælger chenille, ikke kun bør være opmærksomme på sin tæthed, men også bunken virkning og farvning tilstand.

5. Flokkende klud

Den flok klud er lyse i farven, blød at røre ved, fugt-bevis, varme-konservering og ikke-fnug, og slidstærk. Vær opmærksom på denne form for klud, når rengøring. Læg den ikke i blød eller gnid det med en børste. Bare bruge en bomuld gaze dyppet i alkohol for at tørre det forsigtigt.

Kendetegnene for de fem sofa stof er sammenfattet her. Jeg tror, du har en bedre forståelse af sofa stoffer. Når du vælger sofa stof, kan du vælge efter stoffer, mønstre og personlige præferencer. Jeg håber, at det indhold, der deles i dag, kan give dig nogle Reference kommentarer.