Ved du, hvad bomuldsstof er mest bange for?

- Mar 13, 2019-

Nogle gange støder vi på situationen, at bomuldsstoffet piller, krymper og falmer. Selv om der er et bestemt forhold mellem stoffet og stoffet i stoffet, er det ikke tæt forbundet med, om vi renser det ordentligt? Så husk, ren bomuld er bange for disse ting.


pure cotton

1.Pure bomuld er bange for "lang forventning om fugtigt miljø"

I et fugtigt miljø er ren bomuld udsat for skader forårsaget af syre ætsende stoffer, så det er vigtigt at holde tørt.

2. Ren bomuld er bange for at "vaskemiddelet ikke vil blive fortyndet først"

Under normale omstændigheder er ren bomuld resistent over for alkali og syre, men det betyder ikke, at ren bomuld ikke er bange for alkali. Hvis det er tilbage i lang tid, vil stoffet være svært. Samtidig vil farven på stoftryk og farvning også få stoffet til at falme delvist og gult på grund af manglende fortynding af det koncentrerede vaskemiddel.

3. Ren bomuld er bange for "høj temperaturvask og bagning"

Vi ved alle, at ren bomuld vil krympe, standardkvaliteten af korrekt krympning er mindre end 5%, hvilket betyder at en seng på 200 bredt dynebetræk, der krymper inden for 10 cm, er i overensstemmelse med nationale standarder. Men hvis du bruger høj temperatur, eksponering, bagning osv., Vil krympefrekvensen ikke blive styret.

4.Cotton er bange for "kort hår skæg frem og tilbage"

Al bomuld kan ikke bæres, selv om overfladen af bomuldsstoffet ikke kan bæres, men hvis du slår det, vil den være der, og det vil være let at bære. For eksempel: mænds hår er kort og tykt, og skæget er ikke ofte skrabet, så den der venter på dig, er området at spille.

pure cotton fabric

Kontakt os!

HANGZHOU DC HOME TEXTILE CO., LTD

Tlf .: 86-571-86176909

Mobil: 86-15858150406

Email: TONY@DCHOMETEX.COM