Har stoffet antistatiske egenskaber

- Aug 21, 2020-

Kina VELVET stofleverandør er en alsidig polyesterpolymer, der bruges til efterbehandling af polyesterstoffer. Det har en vis hydrofilicitet og blød håndfølelse, hvilket kan reducere den statiske elektricitet på stoffer og beklædningsgenstande.


1. de grundlæggende egenskaber: Kemiske egenskaber Pro-esterpolyesterforbindelse med lav molekylvægt Udseende: lys hvid til mørkebrun partikler Faststofindhold: 97% ionisk: ikke-ionisk PH (koncentration 5%): 6.0 Opløselighed: god blanding ved 80-85 grader kan dispergeres fuldstændigt i opløsningen. Flammepunkt: mere end 93 grader.

2. God dekontaminering og holdbar fugttransporterende funktion kan få stoffet til at få den samme efterbehandlingseffekt som bomuldsstof. Det kan give polyesterstof en god antistatisk funktion. Blækfarvet polyesterstof med blød smøring i badet. Det har god affedtningsevne under klargøring og raffinering. Stoffet er blødt at røre ved. Den har god farvning af gardiner, hvilket kan reducere stoffets friktion og reducere den krølle, der er forårsaget af friktion. Farvningshastigheden af ​​stoffet, for at reducere udledningen af ​​farvningsaffaldsvæsken, kan stoffet opnås, som om det havde været udsat for silikone-efterbehandling.

3. Spredningseffekt Velvetol 251 CCG-spredning påføres på polyesterstof. Overfladelaget, efter farvning af udstødning og polstring med varm smeltning, kan opnås med forskellige ydelsesformler som følger: nivelleringsmiddel 2,0-1,0% (vægt til stof) 0,2-0,1% Velvetol 251 CCG stof, der færdiggør 1,0-3,0% (farvning Badevægt ) 0,1-0,3% Velvetol 251 CCG-spredning Sørg for at undgå følgende: Bland med kationer Tør fugtighed større end 150 grader Farvebad pH højere end 8,0 Tilsæt Velvetol i nærvær af elektrolyt i blandetanken 251 CCG Dispersion V. Absorptionsegenskaber og Antistatiske egenskaber: Velvetol 251 CCG har god hydrofilicitet og opsugende fugtabsorption i polyesterstoffer, så polyesterstoffer har den samme efterbehandlingseffekt som bomuld, Velvetol 251 CCG Det kan reducere produktionen af ​​statisk elektricitet på stoffer og beklædning og hurtigt afskærme den genererede statiske elektricitet, selv med vaskbarhed. Tabellen nedenfor viser de antistatiske egenskaber for det stof, der er behandlet med en Velvetol 251 CCG-dispersion i en koncentration på 20 g / liter. Rulleforholdet er 30%.